Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus

    addikt

    LOGOUT blog (1)

    válasz BÁ Nutrition #32712 üzenetére

    Milyen távra... hát alapvetően azt várnám el, hogy ne menjen minuszba. Mikor decemberben 1 nap alatt esett 8%-ot azért kicsit felidegesített. Ugyanakkor ott volt az Erstés hozamok hozama vagy mi a fene a neve, ami 2 év alatt 2%-ot hozott kb. A költségeket, számlavezetési díjakat persze vonják, tehát minuszos volt az egész. A nyugdíj pénztáruk is, csak a nyamvadék bónuszokkal nyugtattak. De mikor az egész kócerájt eladták egy másik nyugdíjbiztosítónak, onnan is léptem. A bónuszokra nincs garancia, onnantól meg az egész mínuszos.(kb az adóvisszatérítéssel jön ki nulszaldósra) Tehát genyók. Akkor inkább gyűjtögetek magamnak.
    Tehát kicsit besokaltam, de azt nem gondoltam, hogy az otp ennyivel rosszabb az ersténél. Nem csak a Supra, hanem az átláthatatlan, pontatlan weblapjuk, meg a hozzá nem értő ügyintézők. Fingjuk nincs, mit lát az ügyfél a webes felületen? És tényleg nincs... mint a viccben, mennyi 30, mi 30 mi mennyi? Nem jelzi az a retek, hogy éppen hol van másfél millám... ennyi erővel le is nyúlhatta volna valamelyik balfék. Az erste legalább mutatta, hogy zárolva van részvény vétel miatt, az otp-nél meg semmi. (valahol az egyik almenü mélyén írja, hogy megbízását elfogadtuk...) A tbsz-értékpapír számla felülete is káosz.
    Muszáj kockázatot vállalni sajnos., ez van.

    #mgoogyi: köszi, ez jónak tűnik, ezzel a cyptopénzekkel is jobban lehet kereskedni, nincs levonás utalásnál ha jól értelmezem.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

Új hozzászólás Aktív témák