Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz venember83 #4381 üzenetére

    valóban, először azt akartam írni, hogy arról beszéltek, aztán azt írtam (volna) h azzal foglalkoztak, de már bennem volt az előző toldalékolása :DDD Vannak ilyenek :B

    Öööö nem értem, hogy miért kellett volna arra utalnod, hogy 100% a hatásfok, vagy hogy jön ez ide :F Lehet fáradt vagyok.
    Nahh de a lényeg. Az eredeti mondat:
    "Egy 350 wattos táp nem attól 350 wattos, hogy annyit vesz fel a hálózatról, hanem attól, hogy annyit ad le a számitógépnek!"
    Ez a mondat azt írja, hogy egy 350W-os táp attól 350W-os táp, hogy annyit ad le a számítógépnek. Azaz annyit ad le és kész. Ez vanik odaírva :D Valójában azt akarná kifejezni a mondat, hogy maximum annyit tud leadni. Azaz vagy feltételes módba rakjuk: "annyit adhat le", vagy odaírjuk, hogy az a maximum amire képes: "maximum annyit ad le", de leginkább mindkettőt egyszerre: "maximum annyit adhat le." Vagy valami hasonló svédtornával el kéne oszlatni a félreérthetőség ködét. Ugyanez a felvételnél is. Szerintem. Remélem sikerült érthetően leírnom, bár szerintem nem, inkább vissza sem olvasom, nem akarok sírva fakadni :DDD
    MOD: A szóban forgó mondatot az előző hsz-emben már átírtam, remélhetőleg olyanra, ami nem félreérthető:
    "Egy 350W-os táp nem attól 350W-os, hogy maximum annyit képes felvenni a hálózatról, hanem, hogy maximum annyit képes leadni a számítógép felé."

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák