Új hozzászólás Aktív témák

  • Hyacinto

    tag

    Sziasztok!

    Érdemei elismerése mellett nyugdíjaznám, több, mint 4 éves használat után Honor 7 tipusú készülékemet :). Igazából egyetlen egy bajom van vele: kifogytam a 16GB belső memóriából a túl sok app miatt. Mivel kb. egy évvel a megjelenés után vettem, bár inkább utánam dobták, nem az akkori csúcsmodell volt, most sem azt keresem.

    Valamicskét javult a helyzet miután tettem bele egy combos SD kártyát, de ha jól tévedek akkor az Android nem szereti az SD kártyákról futtatni az alkalmazásokat. Nem nagyon ástam bele magam a témába, a szakmai topikban meg még nem tettem fel a kérdést, csak a neten talált infók alapján nyilatkozom.

    Mielőtt taglalnám fontos megjegyezni, hogy a telefonom méltó utódját keresem, vagyis csak jobbat, ha nincs ilyen az alábbi kritériumok szerint akkor várok még.

    - Árkategória: 50 - 70 K
    - Használt vagy új? Új
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával (egy év múlva hozhatok el készüléket kedvezménnyel a Tétől)
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel: hosszú.
    - Mire használnád? Kártyás fizetésre (ezt a Honor 7 sajna nem tudja :( ) , céges levelezésre, magán levelezésre, holvagyokmerremenjek térkép nézegetésre, zenehallgatásra, szocializálódni az erre szakosodott médiákban, üzengetni az üzengető alkalmazásokkal, zenét hallgatni-fülessel vagy füles nélkül, videót nézni a TeCsőn és néha, ritkán még telefonálnék is vele. (Nagyon keveset telefonálok, de tényleg). Meg fényképeznék is... Talán...
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Jó nekem az Android is :P
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5.2" képátmérő vagy nagyobb :)
    - Fémház, vagyis körben és hátul fém, vagy valami nagyon jó védekezően körbe ölelő tok legyen hozzá, mert a négyéves kislányom nem ismer kegyelmet! :DD
    - Félve írom le: értesítő led? Vagy ezt most már el kell felejteni?

    Előre is köszönök minden ötletet, javaslatot, segítséget építő kritikát :R :R :R !

    Hiába no, nem igazán értek a hardwerekhez. (És a szoftwerekhez sem...)

Új hozzászólás Aktív témák