Új hozzászólás Aktív témák

  • cs.zs.

    veterán

    válasz Zaji #133528 üzenetére

    Úgy értem, hogy ha egyéni vállalkozó vagy, vagy van egy BT-d, vagy KFT-d, annak van egy adószáma. Ez nem lakossági csomag, hanem "vállalkozói", avagy "(kis)vállalati", avagy "business", ki-hogy hívja. Mindhárom szolgáltatónak van ilyenje. Az, hogy én épp a Telenornál veszem igénybe, csak egy dolog, a másik kettő is hasonló. Vállalkozói csomagok legfőbb előnye, hogy mp-alapú a számlázás, azaz lakosságival megegyező percdíjak esetén is máris 30%-ot megspóroltál, mert havi szinten ez ennyit jelent. Bizony. Telenor Flexi másik hatalmas előnye, hogy a 2 év hűségidő nem konkrétan 1db fix csomagra szól, hanem a 9db Flexi-re együtt, és a csomagok között HAVONTA szabadon lehet ugrálni, bármelyikről bármelyikre, nagyról kicsire is. Egyszerű utcai beeső ügyfélként érdeklődtem, semmi hátszél, semmi ismeretség, és már mondták is, hogy persze, lehet, és ebből 10% kedvezmény van... pff... csináljuk!
    Kis segítség a matekhoz: én a Fexi-E-t választottam, mert engem 1GB adat kiszolgál havonta, és:
    a 6200 nettó alapdíj tartalmaz 1707 Ft adat-költséget, és 4493 Ft beszéd-költséget. Mindkettőből levonsz 10%-ot, majd a beszédhez 27% áfát adsz, az adathoz viszont csak 5-öt.

    Telenor Flexi csomagok itt ,

    előző számlám egyik lapja pedig itt (elküldtem 2 db sms-t, az pedig fizetős, így lett 6802 Ft a vége)

    Mindenkinek javaslom, már csak azért is, mert a Flexi csomagokkal tényleg kedvezményes a telefon-vásárlás is. Árlista itt

    ...itt kérem mindenki!

Új hozzászólás Aktív témák