Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz GEPESZ66 #57060 üzenetére

    Erre gondoltam csak vártam, hogy pontosíts. Amúgy rátapintottál a lényegre, ezt korábban is írtam és mások is fogalmaztak meg hasonló gondolatokat van vagy fél tucat - tucat védelem amit nyugodt szívvel lehet használni. Objektív biztonsági szempontból alig van eltérés közöttük a tesztek alapján sokszor csak pár százalék az eltérés közöttük és ez is változik hónapról hónapra hol ez hol az jobb egy paraszthajszálnyit. Ezért szerintem - persze ezen ismert védelmek közül választva - inkább a szubjektív szempontok alapján kell választani:
    - mennyire érzed hogy fogja a TE géped
    - ha van valami plusz szolgáltatás azt TE mennyire értékeled
    - mennyire BUG-os, mennyi a téves jelzés
    - milyen a support
    - mennyire "tetszik" a felülete a működése
    - mennyi az ára - nagy szórás tud lenni.

    Nekem is van F-Secure Safe, BDTS kódom és Avast Premier kódot, Kaspersky IS kódot is szerezhettem volna de nem motiválnak azok a "plusz" funkciók, szolgáltatások amivel több pl. az Avast Free-nél. + abban "bízom" hogy minél egyszerűbb annál több esély van a gördülékeny működésre.

    TEHÁT: a bevált, ismert, elismert védelmek közül azt választ amelyik NEKED szimpatikus.

    Orlin

    Régebben én sem tudtam pontosan de anno elmagyarázták (valamelyik guru)
    Tehát kétféle teszt van: STATIKUS és DINAMIKUS
    Statikusnál nincs futtatás tehát döntően az adatbázist lehet ezzel tesztelni.
    Dinamikus amikor már futtatod a "kártevőt" és ilyenkor - ha a statikus még a futtatás előtt nem jelzett - a viselkedés minta alapján ha jó megfogja.

    Tehát ezért ennyire "alacsony" a statikus tesztek eredménye, és remélhetőleg ha valós kártevők lennének futtatás közben lefülelnék őket a jó védelmek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák