Új hozzászólás Aktív témák

  • Bögre

    aktív tag

    Sziasztok,

    Leírnám a problémámat amivel az X3 -asom tulajdonlásával szembesültem.
    A kütyü nagyon jól és megbízhatóan üzemelt kb 3 hónapig, aztán egyik reggel nem volt hajlandó bekapcsolni. Jólvan,gondoltam, biztosan lemerült az elemed. Új elem be....semmi.
    És ami a legjobb volt az egészben, hogy összekötve a géppel sem éledt fel. Nem volt más hátra, gari #1
    A hivatalos szervíz a Korner Audio. Felküldtem nekik postán. 2-3hét után vissza is érkezett hozzám. Kicsomagoltam. A papír hátuljára amire a hibajelenséget írtam le nekik, egy egysszerű firmware frissítés volt írva. Nosza, lássuk. Új elem be, bekapcs.....semmi. Pc-re köt...semmi. Felhívtam őket telefonon, hogy ez mi? Azt mondták, hogy biztosan a postán történt vele valami, mert ők mindig kipróbálják. Mondták, küldjem fel újra. Hát jó...gari #2
    Másfél hát után újra nálam volt a készülék. Szokásos rutin: új elem, bekapcs.....(igen, jól sejtitek: SEMMI.) PC -re rádug, és láss csodát, connected. felpakoltam kedvenc zenéimet, lehúztam a gépről aztán bekapcs. Nagyon örültem, hogy sikerült. Félre is tettem, azzal a tudattal, hogy milyen jó lesz reggel újra zenét hallgatni munkába menet.
    Viszont most jön a feketeleves: reggel indulás, magamhoz veszem, bekapcs gomb.....ééés SEMMI, meg se nyikkan. :W
    Nos azóta eltelt 1 hét, ami alatt arra sikerült rájönnöm, hogy csak azután hajlandó bekapcsolni a kis aranyos, hogy összekötöm a géppel, és lehúzom róla. Így viszont nem igazán portable mp3 player...(bringázáskor például nem viszem magam a gépet, hogyha netán kikapcsolom, újra tudjam bikázni usbről....)

    Most már kezdem nagyon unni a gariztatását...Mi tévő legyek?
    Postázgassam, szorgalmasan, és majd csak lesz valami? Esetleg forduljak a fogyasztóvédelemhez? Vagy kérjem gari helyett a lejátszó ellenértékét? (ha egyáltalán lehet ilyet) Nyitott vagyok bármilyen ötletre, ne tartsátok magatoban.

    szerk.: elnézést a zavaros fogalmazásért,nem az erősségem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák