Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
Kíváncsi leszek a végső változatra.
De pl ez az önbevallás?! Egy fejlesztő/kiadó honnan kellene tudja, hányszor telepítették egy játékát mondjuk Steamen? Annyit fog tudni, hogy hányan vették meg. Gamepassnál kinek az árbevétele fog számítani? Mert az eredeti terv szerint azt az MS fizette volna. Számomra még mindig nagyon sok a nyitott kérdés.[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
ViZion
félisten
Kár, h ilyen gyorsan reagáltak, alig pár meme készült róluk...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Sirpi
senior tag
Pont ezt írtam, hogy az, hogy hányan, rendelkezésre áll.
De ha felrakod a játékot az asztali gépedre, laptopodra és a Steam deckre is, akkor utánad 3 letöltést kell lejelenteni (annak ellenére, hogy csak egyszer fizettél).[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
=WiNTeR=
senior tag
valahogy kétlem, hogy a Microsoft szó nélkül fog fizetni mint egy kiskatona egy szaros Unity Technologies szintű cégnek csak azért mert az utóbbi azt mondja
[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Yany
addikt
Lesznek még itt mulatságok: [EU regulations]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Foglalt név
addikt
Ha jól láttam, akkor mellette változtak csendben az olcsóbb licenszek árai is.
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
Mondjuk a free2play játékoknál ez még neccesebb, nem fizettem semmit de fent van a genshin impact a telefonomon, tabletemen, laptopomon és szórakozásból megnéztem hogy a régi telefonom/tabletem, régi PCm hogy bírja a játékot.
De az epic game store ingyen játékai esetén is, vagy ha filléres akcióban árulnak egy játékot, az is telepítésenként 20cent (kb 70forint)
Esetleg azt is megcsinálhatja a fejlesztő hogy régebbi/olcsó telefonokra/PCkre nem engedi telepíteni, mert azok úgysem fizetnek hiába bírja a vas, vagy ha Freeplay barátabbq egy free2play játék akkor ezentúl muszáj lesz lehúzósnak lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
Igen, az utóbbi egy-két napban felkerült videók a mobil-vonalat emlegetik mint elsődleges fejőstehenet, a PC-s indie-fejlesztők csak járulékos veszteség.
A unity ugyanis nemrég összeolvadt az ironSource nevű céggel, ami mobile játékokhoz kínál monetizációs lehetőségeket. Az is benne van a szept 12-es announcementben, hog ha valaki átáll pl. az AppLovin-ról IronSource-ra (tehát velük hirdet), akkor az install fee-t elengedik. Emiatt még egy antitröszt-eljárás is befigyelhet tiltott árukapcsolás miatt.
Extra pikantéria, hogy az AppLovin 20 milliárdért fel akarta vásárolni a unity-t, de végül az ironSource 4.4 mrd-ját fogadták el...
-
Sirpi
senior tag
itt vannak az új számok. A leglényegesebb pontok, hogy max 2.5% bevétel és csak onnantól vonatkoznak rád az új szabályok, ha az új 2024-es verziót használod.
-
Pikari
addikt
Amelyik fejlesztő nem elég okos ahhoz, hogy betöltsön egy float tömböt, meg googlizzon magának egy jpg loadert, az valahol megérdemli azt, hogy ilyen enginekre vesztegesse az idejét és a pénzét, és orrba-szájba szopassák.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen