Hirdetés
- Linux Mint
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Hibázott a BBC időjárás-alkalmazása: nem volt 30 000 km/h-s szél
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
- Rendszergazda topic
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nem értem, hogy miért nem zárják ki azonnali hatállyal. Előtte is volt élet és galambok most is vannak.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
joey04
titán
Nem kellett volna összebútorozni velük. Most jöhet az égető tisztítótűz.
-
Alogonomus
őstag
Legalább 2017 óta szerepel a Huawei a nemzetbiztonságilag gyanús cégek listáján, 2019 óta pedig hivatalosan is kimondásra került, hogy lehetőleg kerüljék a szolgáltatók is a Huawei hálózati eszközeinek az alkalmazását.
Az egy dolog, hogy a német hírközlési szolgáltatók továbbra is az olcsóbb kínai eszközt használták, de azt ne akarják bemesélni, hogy most váratlanul érné őket a kötelező eszközcsere. Persze most sírnak, mert nyilván nagyon megszenvedné a nyereségük. -
janeszgol
félisten
Én a Huawei helyében azonnal lecsuknám azokat az eszközöket, aztán fotelből nézném az USA-Német barátság alakulását.
Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
Fritz Teufel
addikt
Anélkül sincs barátság. Németország ma is megszállt ország, rövid pórázon tartva akár csak Japán. Senki nem kérdezte a véleményüket. Egyszerűen jobb nekik, ha egyetértenek. Arról nem is beszélve, hogy még senki nem rúgott fel semmit végérvényesen és nem is akarnak.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
doooo
veterán
Nem lenne ehhez joga a cégnek, nem ők határozzák meg, hogy mit, mikor számoltatnak fel velük.
Na és persze... ezzel egy az egyben örökre bebizonyítanák, hogy nemzetbiztonsági kockázatok, hisz önkényesen és illegálisan tennének kárt az országnak.
Szóval... nem fog megtörténni. -
virkir
veterán
válasz Fritz Teufel #5 üzenetére
Remélem mindezt a baromságot legalább Szentpétervárról írod.
Uram Jézus..."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Giovan!
addikt
válasz Fritz Teufel #5 üzenetére
Sőt, az amerikai katonák cipőjét meg kell csókolnia a dél-koreai gyerekeknek minden reggel iskolába menet… Vagy ez a sok okosság amit itt terjesztesz nem az észak-koreai propaganda dicsőségét öregbíti? Mert a hasonlóság mindenesetre kísérteties.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Fritz Teufel
addikt
Nem baj, ha hülyék vagytok történelemből, a politikát ugatjátok és élettapasztalatok meg annyi van mint egy csitrinek. Sok könyvet kell olvasni és ne a Heery Potter legyen. Nektem a kommunizmus csak valami olvasmány, én meg éltem benne. Igaz, én is hasonló voltam kamaszkoromban na 😀
-
Giovan!
addikt
válasz Fritz Teufel #9 üzenetére
Fölösleges leírnod, hogy éltél a "kommunizmusban", elég elolvasni azt a fenti hozzászólásodat az amerikai elnyomás alatt senyvedő német meg japán népekről. Magadról állítasz ki bizonyítványt az ilyen hozzászólásokkal, és láthatóan vitakultúrád is annyi van amennyit a "kommunizmusban" magadra tudtál szedni
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
doooo
veterán
válasz Fritz Teufel #9 üzenetére
Köszi, én történész vagyok. Nem fognak meghatni az ilyen "okosságok", meg az "élet iskolája"...
A valóság nem ferdül el pár ilyentől. -
törölt tag
Azonnal le kell cserélni a Huawei összes eszközét, mert minden tirisztorban kémprogram van elrejtve ami közvetlenül Putyinnak jelent.
Majd szóljanak ha lesz olyan versenyző amelyik egyáltalán gyárt optikai szekrényeket, nemhogy még olyan tételben , mint a Hüvely !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Huawei a világ legnagyobb, hacsak nem egyedülálló optikai adatátviteli egységeket gyártó vállalata. Semmit se kellett úgymond lecserélniük, mert eddig is minden Huawei volt.. az utolsó 1 négyzetmilliméteres tirisztorba is bele van gravírozva a Huawei logó egy ilyen egységben, ami minimum Kínában, de leginkább azon belül is a Huaweinél készül.
-
janos666
nagyúr
válasz #21408768 #14 üzenetére
Az biztos, hogy nem egyedülálló, ott volt pl. a Mellanox, amit felvásárolt az nVidia.
Bár ez nem annyira telekommunikációs, hanem inkább hálózati eszközöket gyárt szerverekbe, de optikai transciever-eket is kínál az InfiBand/Ethernet eszközökhöz és van termék, ami említi a telekommunikációt és 5G wireless-t is. Pl.: [link] "products for cloud, HPC, Web 2.0, enterprise, telecommunications, and storage data center"[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
törölt tag
Van ugyan néhány jelentéktelen konkurrenciája, az Ericsson is gyárt pl. optikai adatátviteli készülékeket, de ezek a kis cégek meg sem közelítik, sem a Huawei által kínált termékpalettát, sem az export mennyiséget, sem az ár/minőség arányt és főleg nem az abszolút ár-kategóriát.. magyarul minden 100 optikai kommunikációs készülékből 99 Huawei kompletten, a benne lévő transceivertől kezdve az utolsó tirisztorig és csavarig (kivéve talán magát a kábelt ami ha nem is Huawei, de szintén kínai YonHon általában)
Ráadásul fele áron mint amit pl. az Ericsson kér értük... Minőségben pedig még talán jobb is mint a többi gyártó által kínált termékek, vagy legalábbis ugyanolyan jó.
Az optikai adatátviteli készülékek esetén pl. ugyanolyan nevetséges megemlíteni más céget, mint a Coca-Cola mellett az ilyen olyan Tuti-Colákat, vagy akár csak a Pepsit, vagy egy Ferrari mellett a Trabantot... vannak igen... de minek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Caravan SandWitch teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Assetto Corsa Competizione
- Linux Mint
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Fujitsu CELSIUS H700 i7-820QM 15.6" HD+ 8 GB DDR3 640 GB HDD NVIDIA Quadro FX 880M
- Chieftec 550W CTG-550-80P tápegység
- Karcmentes iPhone 14 Pro 128GB Silver ,akksi 95% Media Mark garancia 2026.03.30-ig /Beszámítás van
- SOFLOW SO2 Zero E-scooter 150km-rel, 21 hónap garanciával
- FÉLKONFIG (külön is eladó): i9-9900k MSI Z390 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen