Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Sokat ígért már ez a csávó és sok minden nem is jött be...
Ettől függetlenül nem semmi figura, kicsit olyan mint Steve Jobs volt annó, szerintem.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Ez így van!
Én arra leszek kíváncsi, hogy a totális-teljes önvezetés mikorra jön el (mikor tök részegen beülök az anyós ülésre és az autó hazahoz), mert azt nem látom, hogy az mikorra várható! Megkockáztatom még közel 10 évet is, mind technológiai, mind jogi szempontból.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Kasya
nagyúr
A technologia tesztkornyezetben szvsz mar most is menne.
A baj a valtozokkal van, amik az itthoni utakon brutalisak. Ha csak az auto és az ut kapcsolatan mulik az onvezetés, itthon 50 év mulva se fog megvalosulni. De nemzetkozileg is elore meghatarozott utvonalakon tudom csak elkepzelni.A jogalkotas meg kulon vilag. Egy ilyen funkcio hasznalata vagy teljes mertekben a felhasznalora lesz haritva (aki eppen ittasan beul), vagy a biztosito ceg magas felarral plusz csomagot adhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
- KIHAGYHATATLAN áron Dobozos új Hp Pavilion Gaming! /Ryzen 5-5600H 8GB 256SSD GTX 1650 Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen