Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Hát, amennyiben a tápba csatlakozó kábelek feje is 90fokkal elforgatott, még simán működhet a dolog. Itt azok járhatnak igazán pórul (mint én is) akik fordítva szeretik beépíteni a tápot, vagyis hogy a ventilátor felül van és a házból kapja a levegőt, nem pedig a ház alól.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
törölt tag
Szélesebb, de viszonylag rövid házakban nem is lehet rossz.
-
Televan74
nagyúr
Volt esze valakinek, végre! De ennyi év után most jutott el idáig az innováció! Előbb is jöhetett volna az a bizonyos isteni szikra.
Hogy utáltom mikor kábelt kell cserélnem valami miatt és a nagy kezem nem fér el. Tápot ki kell vennem a helyéről hogy a kábeleket átrendezzem. Bár igaz az is hogy már mostanában nem sűrűn csinálok ilyet.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Victorio
aktív tag
Igazából az lenne a legjobb megoldás, ha hátra is meg oldalra is ki lenne vezetve a csatlakozó.
Aztán mindenki oda dugja ahova neki szimpatikusabb.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
JóképűIdegen
tag
Nah most meglepett a meleg fogadtatasa a tapnak, mig nem volt video csak, hogy a Corsair csinal ilyet is, borzaszto megvettessel nyilatkozott az itteni forum nagyresze. Nemeleg hogy semmi ertelme, meg amugyis hulyeseg mert "nemferbelesemmilyenhazba" (pont mint a 4090 ) de meg a szabvaly ellenes is.
En amugy orulok ennek a megoldasnak, akinek meg nem praktikus az maradhat a hagyomanyosnal -
Komplikato
veterán
Én vagyok a hülye vagy ATX 3.0-ás tápokból nincs fehér színű? Több gyártótól láttam már új tápot fehérben, de CSAK SFX-et, ahol nem csak a 3.0, de az SFX is felár is szúrja a szememet.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
MMIX
addikt
válasz Komplikato #11 üzenetére
CoolerMaster MWE Gold 1250 - V2 ATX 3.0
-----------------
Corsair Shift tesztek[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Köszi.
Ez fura. A saját webshopjukban csak 650, 750, 850-es van, fehér csak utóbbi kettőből. USA-ban csak 1250-es van, de csak fekete. Európában egy darab olasz webshopban van 750W-os, de csak fekete. Mondjuk eléggé ráér most a beszerzés, legalább van mit figyelnem. Jöhetne SeaSonic Focus White-ból egy ATX 3.0-ás végre."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
MMIX
addikt
Nyugi, fekete, mellette a fehér SeaSonic termosz.
Először az olcsóbb nagy szériás feketék. Így is ritka és drága.
COUGAR passe à l'ATX 3.0 avec le bloc Polar X2[ Szerkesztve ]
-
Chaser
titán
az elektonikát ki adja?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Sanchez638
addikt
És mikor jön a 24+8 megvariálása, hogy ne keljen hülye helyekre dugdosni? Meg kevesebb csati szám is lehetne..
Számom az adatlapomon.
-
MMIX
addikt
válasz Sanchez638 #17 üzenetére
Valami ilyesmi, mondjuk 12VO vagy Corsair Shift-tel. Lesz Corsair 12VO-táp is. CoolerMaster 12VO Biztos nem olcsó. ASUS
MSI, több márkának is van, csak más a nevük.[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen