Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
"ANC nélkül összesen 28 órányi zenelejátszást,
ANC-vel 22 órát ígér a gyártó.
A fülhallgatók 7 órát, ANC-vel 5,5 órát képesek egyhuzamban zenét lejátszani"
Lehet helikopter vagyok, de valaki elmagyarázná, hogy ezek a számok hogy jöttek ki?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
INGJOKE
veterán
válasz
fornettisuti #1 üzenetére
Az első kettő nagyobb szám a tokban lévő krafttal együttvéve van. Azaz ha teljesen fel van töltve a tok és használod az ANC-t akkor mikor lemerülnek a fülesek visszarakod hagyod, hogy feltöltse teljesen és folytatod, addig míg a tok is lemerül, akkor 22 órát bír. Így szokták megadni füleseknél.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
Kevin8997
tag
Kíváncsi vagyok itt jobban sikerült-e a telefonálás hangos helyen, mert pl az elite 7 pro nagyon rosszul sikerült függetlenül a tesztektől, redditen nagyon sokan panaszkodnak, és nekem is ez a tapasztalatom.
Ami szintén jabra specifikum:
az elite 7 prom és az elite 85H-m akksija is fél éven belül ment tönkre vagyis nem töltött egyik eszköz sem többé hálózatról. Pozitívum, hogy mindkettőt azonnal cserélték. -
Dare2Live
nagyúr
Van olyan agybadugós ami jó hangos helyen? Nagyon távol van a mic a szádtól hang ráadásul szádtól nem a füled felé fog menni.
De ezt végig lehet nézegetni. [link] Így elsőre hirtelen ahol elfogadható volt az meg nem jól szeparál téged értenek hangos helyen te meg nem a másikat.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Aktív zajszűrés, Bluetooth multipont és aptX támogatás 100 euróért.
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest