Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Indesign
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tárhely szolgáltató választás
- SkyShowtime
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Rátapintottál a lényegre miért nem kell gazdasági szereplőknek... megbízhatatlan. És ha még olyan lenne, hogy 90%-ban jó, de a maradék 10%-ban téved, még az is elfogadhatatlanul rossz arány lenne komoly cégeknek. És az oktatásnak is.
A másik oldalról meg kiderül, hogy b@romi erőforrás igényesek.
Vagyis durván viszik a pénzt nem hozzák. Még a nagy felhős cégek is korlátozzák már őket, annyira nagy költség még nekik is.
És mire ez a technológia tökéletes lenne ( lehet sohase lenne, nem is igazi AI ez a mesterséges intelligencia, nem gondolkozik ) már az összes cég kifutna pénzből.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Interceptor
addikt
#25gabor7th, #24 saw1989: Légyszíves ne állítsátok már be úgy ezeket az eszközöket mintha semmi értelmük nem lenne.
Frontendes vagyok és igen nagy segítség a bing AI, adott problémára hamarabb találok megoldást a segítségével mint korábban, folyamatosan használom akár komplexebb kérdések megoldásához is.
Egyszerűen hatékonyabb, gyorsabb vele a munkavégzés, más programozó ismerőseim is ezen a véleményen vannak. Tudni kell helyesen kérdezni, ráépítve a következő kérdéseket is akár, kódot elemezni és optimalizálni a segítségével, új dolgokat tanulni stb, nyilván ehhez valamilyen szinten érteni kell a szakmához is.
Azt nem tudom, hogy az iskolákban mennyire lenne hatékony a jelenlegi formájában, de az egyszerűen nem igaz, hogy használhatatlan lenne más területen is.[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Interceptor
addikt
Ha odafigyelnél és értelmeznéd is azt amit írtam, de jó is lenne.
A saját tapasztalataimat osztottam meg, hogy megcáfoljam azt a b......got amit írtatok, miszerint semmire sem jó.
Ha már felhoztad, de igen, egyre több nagy cég is használja ezeket a rendszereket.
Hol írtam olyat, hogy ne lenne szükség emberi képzésre?
A bing AI-t úgy kell felfogni, mint egy asszisztenst, ami megkönnyíti azok munkáját akik hajlandóak rá és tudják is használni.#28 MaCS_70: Legyenek, de kíméljék meg a többi embert a butaságaiktól.
"A jelenléti oktatásra viszont emellett is szükség lesz, több okból is -- de ez már egy másik kérdés." Persze, de ezt ne kérdőjelezte meg itt senki.[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
félisten
Szerintem alapvetően hibás a szemléleted.
Azon túl, hogy a ChatGPT és társai erősen kísérleti stádiumban vannak, és Te egy kész termék minőségét kéred számon rajtuk, miközben informatikai időszámítás szerint durván távlati célokról beszélünk, azt se feledjük, hogy az egész ebben a kísérleti szakaszában is meglepően jól működik. Már feltéve, hogy jól használják. A sok nyilvánvaló hülyesége mellett is.
Műszaki területen számos olyan barátom, ismerősöm, ügyfelem van, aki már jelenlegi állapotában is elképesztően nagy sikerrel használja a ChatGPT ingyenes változatát is, nem is beszélve a specializáltabb rendszerekről.
A hozzáállásod erősen az ipari forradalom ellentáborára emlékeztet, kezdve ott, hogy a gőzgép egy eleve értelmetlen és/vagy kéros találmány.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Politika
- Bluetooth hangszórók
- Kevesebb mag, több AI: teszten az Intel Lunar Lake
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Microsoft Excel topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Indesign
- További aktív témák...
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB DDR4 1TB NVMe gar
- ESR Rebound Hybrid fekete tok iPad Mini 6-hoz
- Apple Watch Ultra / Ultra 2 kiegészítők (kijelző védő + szíjak)
- Apple Magic Mouse 2 (A1657) + tok
- Nintendo Switch OLED 18.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.7.1, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen