- Támadják az osztrákok a reklámmentes Facebookot
- Proxmox VE
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Aliexpress tapasztalatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- DIGI internet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az Európai Központi Bank elnökének fia is átélte a kriptokatasztrófát
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
Ha odafigyelnél és értelmeznéd is azt amit írtam, de jó is lenne.
A saját tapasztalataimat osztottam meg, hogy megcáfoljam azt a b......got amit írtatok, miszerint semmire sem jó.
Ha már felhoztad, de igen, egyre több nagy cég is használja ezeket a rendszereket.
Hol írtam olyat, hogy ne lenne szükség emberi képzésre?
A bing AI-t úgy kell felfogni, mint egy asszisztenst, ami megkönnyíti azok munkáját akik hajlandóak rá és tudják is használni.#28 MaCS_70: Legyenek, de kíméljék meg a többi embert a butaságaiktól.
"A jelenléti oktatásra viszont emellett is szükség lesz, több okból is -- de ez már egy másik kérdés." Persze, de ezt ne kérdőjelezte meg itt senki.[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Szerintem alapvetően hibás a szemléleted.
Azon túl, hogy a ChatGPT és társai erősen kísérleti stádiumban vannak, és Te egy kész termék minőségét kéred számon rajtuk, miközben informatikai időszámítás szerint durván távlati célokról beszélünk, azt se feledjük, hogy az egész ebben a kísérleti szakaszában is meglepően jól működik. Már feltéve, hogy jól használják. A sok nyilvánvaló hülyesége mellett is.
Műszaki területen számos olyan barátom, ismerősöm, ügyfelem van, aki már jelenlegi állapotában is elképesztően nagy sikerrel használja a ChatGPT ingyenes változatát is, nem is beszélve a specializáltabb rendszerekről.
A hozzáállásod erősen az ipari forradalom ellentáborára emlékeztet, kezdve ott, hogy a gőzgép egy eleve értelmetlen és/vagy kéros találmány.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
it Az OpenAI külön csapattal vizsgálja meg, hogyan tudják a lehető legjobban beépíteni a tantermekbe és az oktatási szektorba a ChatGPT-t.
- EAFC 24
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kétirányú műholdas kapcsolatot hoz a Huawei MatePad Pro 11 (2024)
- Támadják az osztrákok a reklámmentes Facebookot
- PlayStation 3
- Warcraft Rumble
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Elitebook 830 G8 13.3" FHD IPS i5-1135G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam WIFI 6 gar
- Dell Latitude E7470 27% 14" FHD IPS i5-6300U 8GB 512GB SSD ujjlolv., gar
- PC GAMINGRE, MUNKÁRA, i5 10400F és RX5700 Pulse! LEÍRÁS! (137)
- DELL - Üzleti 2-10.Gen i3/i5/i7 - 8gb - SSD
- Akció Dell Latitude 5520 15,6 FULL-HD IPS Intel core i5-11gen 8gb ram 256gb ssd windows11
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest