Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • gabor7th

  addikt

  válasz saw1989 #24 üzenetére

  Rátapintottál a lényegre miért nem kell gazdasági szereplőknek... megbízhatatlan. És ha még olyan lenne, hogy 90%-ban jó, de a maradék 10%-ban téved, még az is elfogadhatatlanul rossz arány lenne komoly cégeknek. És az oktatásnak is.

  A másik oldalról meg kiderül, hogy b@romi erőforrás igényesek.

  Vagyis durván viszik a pénzt nem hozzák. Még a nagy felhős cégek is korlátozzák már őket, annyira nagy költség még nekik is.

  És mire ez a technológia tökéletes lenne ( lehet sohase lenne, nem is igazi AI ez a mesterséges intelligencia, nem gondolkozik ) már az összes cég kifutna pénzből.

  A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

 • Interceptor

  addikt

  válasz saw1989 #24 üzenetére

  #25gabor7th, #24 saw1989: Légyszíves ne állítsátok már be úgy ezeket az eszközöket mintha semmi értelmük nem lenne.
  Frontendes vagyok és igen nagy segítség a bing AI, adott problémára hamarabb találok megoldást a segítségével mint korábban, folyamatosan használom akár komplexebb kérdések megoldásához is.
  Egyszerűen hatékonyabb, gyorsabb vele a munkavégzés, más programozó ismerőseim is ezen a véleményen vannak. Tudni kell helyesen kérdezni, ráépítve a következő kérdéseket is akár, kódot elemezni és optimalizálni a segítségével, új dolgokat tanulni stb, nyilván ehhez valamilyen szinten érteni kell a szakmához is.
  Azt nem tudom, hogy az iskolákban mennyire lenne hatékony a jelenlegi formájában, de az egyszerűen nem igaz, hogy használhatatlan lenne más területen is.

  [ Szerkesztve ]

  Nem kell drága gép, csak játékra kell

Új hozzászólás Aktív témák