Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi_D
tag
Fél napja kint a cikk, és még senki nem fikázott semmit?
Na jó, kezdjük: sokba' van az a 4070ti...
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
Chaser
titán
a nitronál a ventik iránya azonos a képen, úgy biztos nem ellentétes irányban pörög a középső
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
tibaimp
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy a most megjelenő 4070-ek ára hova ékelődik be, illetve változik-e a 4070Ti ára, főleg, hogy a 4070 is 12GB rammal jön.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fanti
addikt
A 6950XT-nek jó az ára, de az a Seasonic 1200-as táp túl van árazva nagyon.
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE B550 Aorus Pro, AMD Ryzen 9 5950X, Noctua D14, Crucial Ballistix 4x16GB DDR4 3200Mhz@3800MHz CL18, Powercolor 7900XT, M.2 Samsung 981 2TB, M.2 Kioxia (XG6) 2TB, 2 x Intel 730 SSD 480GB, Crucial MX500 2TB, SEAGATE SkyHawk 6TB, 750W Gigabyte Aorus Gold, Evolveo T4, Samsung S43BM700UUXEN
-
A billentyűzetek leírásánál légyszi említsétek meg a keycapokat részletesebben. Pl double shot keycap vagy nem. Stb.
Egyébként nagyon választékos a cikk megfogalmazása. ElismerésemBillentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarítás
-
Chaser
titán
válasz
eszterencs #8 üzenetére
pedig nem is ittam, úgy tűnt fel ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tibaimp
veterán
A Gigabyte-nak a 3 ventis VGA-i még ilyen "középen ellentétesen forgó" megoldások, másnál is biztos van (pl.: ASUS), de az a Sapphire, az tuti nem ilyen, nem úgy állnak a lapátok.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
Chaser
titán
köszönöm, tudok róla
lehet azért mondtam)Big_Janowsky
igen, ezt mondta ő is
meg előtte én is és egy szerkesztő is ( :
eredetileg úgy volt a cikkben, hogy a középső venti ellentétesen forog a mellette levőkkel_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ceia
őstag
Laptop: Legalább a kurzorok lennének normálisak, hogy lehessen játszani..
VGA: Nekem egyszerűen nem tetszenek a háromventisek. Szörnyen ostobán néznek ki.
Táp: A Seasonic jól néz ki, de az ára azt mondja, nekem az életben nem lesz Seasonicom.
Bill.: Még F-ek sincsenek? Még a C64-en is vannak F-ek!it's more fun to compute
-
-
lujo10
aktív tag
Ezért cserébe viszont szépen fut rajta a pasziánsz
akinél esetleg időnként mégis beszaggatna annak sem kell aggódnia, majd valamelyik új driver orvosolni fogja a problémát
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Komplikato
veterán
Az a Hyte fejhallgató birizgálja a fantáziámat, de azért egy (több) komolyabb tesztet megvárok még róla.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Notebookok, számos periféria, néhány videokártya és tápegység gyűlt egybe a hónap utolsó Hazai Pályában.
- E-roller topik
- WWDC, iOS 17: Látványos újítások iPaden, hasznosak az iPhone-on
- Politika
- Autós topik
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest