Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
Egyértelmű, hogy a Game Pass-nak (is) köszönheti, de akkor is nagyon meglepően nagy szám... szerintem.
-
L3zl13
nagyúr
Olyan statisztika sokkal érdekesebb volna, hogy ebből a 7,5 millióból pl hányan játszottak vele legalább 2 órát.
Aki hülye, haljon meg!
-
Gomez86
őstag
Megvárok egy jó 50%-os akciót aztán beszállok én is a statisztikába
Jó review-kat olvastam róla.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Daelion
őstag
Már én is gondoltam rá, hogy játszani kéne vele pláne hogy passon van.
Na majd még talán valahogy időt kerítek rá D4 előtt. -
újonc
Ez a magas szám nagyon meglepő számomra
,, The best things coming in a natural way. " - Cristiano Ronaldo
-
Steven
addikt
nekem elbaszodott az elmentésem emiatt nem fogom újra kezdeni ... elég "sad"
pedig kíváncsi letten volna a végéreValami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
janos666
nagyúr
Hú, mi lett szegény játékkal az
update-ekdowngrade-ek után?
Imádtam ezt a játékot, ezért újra elkezdtem, de teljesen szétbarmolták technikailag.
Gyönyörű szépen futott max beállításokkal a gépemen natív 4k-ban magas fps-el (nem is nagyon nézegettem a számlálót, mert éreztem, hogy elég sok az fps). Most hibáa veszem vissza a beállításokat, nem tudok 60 fps fölé menni, csak ha a felbontást is lefölözöm DLSS-el. Pedig szebb szerintem nem lett.
Mi a francért kellett tönkretenni egy jó játékot? Mi az, hogy még szarabbul fut a rajzfilm grafika, mint pl. egy CyberPunk2077 (ami szintén egyre lassabb minden patch-el)?
Miért...?
Sőt, amin igazán zavar, hogy most hiába kapcsolom ki a motion blur-t és chromatic aberration-t, ugyan úgy rajtamarad a képen ez a két effect.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
wjbhbdux
veterán
Rick and Morty miatt lehet egy mainstream közönségre hatással, de azért a Steames számokat elnézve (2-300k eladás), ez nagyon extrémen kozmetikázott statisztika lehet. Player aki playelt egy videot róla vagy vmi ilyen trükk.
/s
-
janos666
nagyúr
Igen, én imádom a R&M-t (mélységesen sajnálom, hogy nem lesz belőle több - legalább is az eredeti gárdával, mert az egyiküket kiradírozta valami jogi téma), és eredetileg ezért játszottam vele. De egyébként nem sok köze van a kettőnek egymáshoz (az ízlésük bár hasonlít, de nem sok közük van egymáshoz, se story, se hangulat tekintetében).
Az R&M "lehúzás" kb. csak az első 5 percben él, míg a BuckThunderII-t játszod Rick kommentárjával (ami rohadtul megfogott, mikor SPOILER tök realisztikusan kopogtattak rám, és nyomtam is pause-t, hogy megnézzem ki jött engem zaklatni. ).Amúgy picit a story-ba is belenyúltak a patch-ekkel, legalább is a legelején (nem vittem még sokkal tovább pár perctől a technikai gondok miatt). Sajnálom, hogy lehúzták ezt a játékot a kukába azzal, hogy most már RTX3080 helyett RTX4090 kéne neki 4k120-hoz. (Bár ez mostanság egyre gyakoribb, hogy a patch-ekkel egyre lassabb és lassabb egy játék, miközben egyáltalán nem szebb, és talán még bug-osabb, mint eredetileg volt mindenféle tekintetben, nem csak teljesítményben...)
A DLSS egy tök jó ötlet volt, míg rá nem jöttek a fejlesztők, hogy el lehet b@szni a teljesítményt, mert majd rápakolja a user a DLSS-t, és akkor meglesz a kamu 4k, valójában feltupírozott 2k-ban a 60+ fps-e (1080p render-el 2160p helyett... "AI" felnagyítva...).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
De amíg egy CyberPunk2077-nél megértem ezt, hogy "el kell adni valamivel az RTX4090-et", addig egy ilyen "lázadó stílusú" játéktól nagyon nem ezt vártam (hogy utólag belassítják patch-ekkel 1/2 - 1/4 teljesítményre...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen