Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassi
őstag
Ma reggel megjött az 1.4 Revelry Season, a karneváli verzió. Nehéz ezt a játékot nem szeretni! Rengeteg új ruhával és questline-nal, a menüt ismét sok helyen átdolgozták és kibővítették.
-
Cassi
őstag
Lenyűgözően szép a játék, jó grafikusaik lehetnek.
Egymás után kell stíluspárbajra kihívni a különféle stílusklánok tagjait.
-
Cassi
őstag
Felraktam és néhány óra alatt már 11-es szint. Genshin Impact-szerűség, csak édibédire hangolva, de egész bájos, sok energiát öltek a szép ruhákba. Már a nemváltáson gondolkodom
-
Pikari
addikt
epic stores nyomorultkodás helyett igazán feltölthettek volna egy letölthető exét a weboldalukra, ha már egyszer ingyenes.
mert csak azért biztos nem fogok regisztrálni arra a szarra. -
GodGamer5
addikt
Játszottam vele kb egy órát Pc-n, utána megnéztem mobilon is. Egész jól néz ki, de alapvetően ez a kislányoknak való kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A mobilos franchise végre nagygépes testvért kapott, amelyre nagyon sokan lettek kíváncsiak.
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest