Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
"A reklámos csomagok eddig nem elsöprő sikerek, a Netflix ezért az USA-ban és a briteknél is törölte az alap, reklámmentes csomagját."
Mi van? Nem fut a reklámos csomag szekere, ezért a Netflis törölte a reklámmentes verziót? Micsoda csodás húzás, de ennek mégis mi értelme? A drágább reklámmentes csomagját törölte csak azért, hogy az olcsóbb reklámosra fizessenek elő?
Nem kell a Netflixnek a több bevétel vagy csak hülyén van megfogalmazva a cikk?
-
zseko
veterán
És ezekkel a húzásokkal majd szépen visszaterelnek sokmindenkit a torrenthez.
HR24.hu
-
mötálhed
tag
Ha valóban a reklámmentes csomag megszűntetése is megvalósul akkor biztosan sokan visszatérnek a torrenthez.
-
Necroman_Mk2
őstag
Javítsatok ki, ha tévedek, de az Amazon Prime előfizetés az nem csupán streaming hozzáférést jelent, hanem egyéb extrákat pl. ingyenes kiszállítást is. Vagy tévedek, és keverem valamivel?
#1 ForRedGlory Lásd korábbi hírt az IT Cafe-n:
"Emiatt a 9,99 dolláros havi alapcsomag többé nem elérhető az új vagy ismét előfizető tagoknak. Aki épp aktív csomagban van, az abban maradhat, feltéve, hogy nem mondja le az előfizetést vagy vált csomagot – utána nincs lehetőség visszatérni a régihez.
A Netflix tavaly novemberben indított 7 dolláros, reklámokkal támogatott csomagot, ezzel akartak több előfizetőt szerezni és új bevételi forrást nyitni, a harc egyre kiélezettebb lett a szektorban.""Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
paatrick
senior tag
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Nyilván csak rosszul van fogalmazva
3 csomag van pl nálunk.
Alap - reklámmentes HD adás, 1 eszköz egyszerre
Standard - reklámmentes FullHD, adás 2 eszköz
Prémium - reklámmentes 4k, 4 eszközEzek alá raktak be egy Alapnál is olcsóbb csomagot amiben vannak reklámok. De valószínű rosszul lőtték be az árat, és az új előfizető simán az Alap csomagra ugrott be, amin nekik a legkisebb hasznuk van. Így most ezt kivezetik.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
válasz
Necroman_Mk2 #5 üzenetére
De pl ez magyarba nem érvényes mert nincs amazon.hu
Nekem svédbe ingyen szállítanak de a németektől már posta van. -
Busterftw
veterán
Itt spanyolban epp tavaly emeltek 39%-ot, de az eves elofizu meg igy is csak 49.90 euro (36 eur volt). Ha emelnek meg 10 eurot az sem erdekel, mert verhetetlen a csomag:
(akar) masnapos kiszallitas, Prime Video, Prime Gaming, Prime Photos/Music, igaz utobbit nem nagyon hasznalom. -
strogov
senior tag
válasz
Az amazon-nak van Prime-ja ami egy komplex csomag. Ennek része a prime video. Mivel a prime video ára emelkedik, így a prime ára is emelkedni fog.
Magyarországon nincs teljes prime csomag, csak prime video + gaming van havi 890 HUF-ért. Valószínű ez is emelkedni fog idővel.
-
Solten
addikt
válasz
Igy van, nem csupan video streaming prime, ahogy elottem irtak, ingyenes kiszallitas (akar kovetkezo nap), felho a fotoknak, jatek meg zene streaming, ingyenes jatekokat adnak (letoltheted), stb. Eleg jo kis komplett csomag.
"Netflix ezért az USA-ban és a briteknél is törölte az alap, reklámmentes csomagját"
Ez nem igy van, most nezem:- £4.99/ho az 1080p reklamokkal, nem tolthetsz le,
- £6.99 az alap (720p), 1 eszkozre letoltes,
- £10.99 a normal (amit emeltek), 1080p, 2 eszkozre letolthetsz,
- £15.99 a premium, 4K, 6 eszkozre letoltes.Gondolkodtam a reklamosban, mert mar elegge arnyeka onmaganak a Netflix vagy csak lemondom a francba. Nem igazan nezem, nnics tul jo uj tartalom.
Saor Alba
-
Xpod
addikt
Ez a reklámozás hogy működik? Úgy mint tévén, hogy film közben egyszer csak megjelenik a reklám, vagy a képernyő alján jelennek meg random bannerek? Vagy a film előtt még lefut néhány reklám?
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
kilua
senior tag
válasz
Ingyen kiszállításra ott az AliExpress hd filmekre meg a torrent
[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
őstag
Ránéztem én is, de a Netflix ezen hivatalos oldalán én nem látom a £6.99 Basic csomagot. Ami azt jelenti, hogy ez - mint az előző kommentemben hivatkozott cikkben is írták - csak a meglévő Basic előfizetőkre vonatkozik, de az új felhasználóknak ez az opció már nem elérhető.
Írják is az oldalon: "The Basic plan is no longer available for new or rejoining members. If you are currently on the Basic plan, you can remain on this plan until you change plans or cancel your account."
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Solten
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #14 üzenetére
Igen, ugy tunik, ha belepek, latom a basic opciot (2018 ota fizetek elo). Amugy nem tul vonzo a 720p-jevel.
Saor Alba
-
Nekem esélyem sincs streaming szolgáltatásokat nézni. De én is kíváncsi lennék a reklámok megjelenítési módjára. (Nem kizárt, hogy a gyerekek miatt kelleni fog valami normális streaming szolgáltató.)
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
Necroman_Mk2
őstag
Ha szereti a Mancs őrjáratot, akkor SkyShowtime. Ha a Disney mesékért rajong, akkor egyértelműen Disney+. De a Netflixen is akadnak nézhetők, pl. Mélytengeri mentőcsapat (Octonauts) vagy Gabby babaháza (ez inkább kislányoknak).
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
válasz
Necroman_Mk2 #18 üzenetére
A Mancs őrjárat nálunk reggeli ébredős, óvodába-iskolába indító rajzfilm. (Mármint nem nekem, hanem a gyerekeknek.
)
Köszi a stream-ing és a rajzfilmtippeket.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
Usgyi
tag
Úgy gondolom, hogy ezzel egy spirálba kerülnek, ahol végül magukat szivatják meg. A ingyenes csomag használhatatlan lesz a sok reklámtól, a fizetős csomag meg drága, a felhasználók otthagyják a platformot, ezzel újra fellendül majd a szürke zóna (torrent és hasonlók).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+ & Samsung Galaxy Watch 5 pro
Új hozzászólás Aktív témák
it A Prime Video is csatlakozik a riválisokhoz, jövőre már az Amazon is bevezeti a reklámokat a streamingvilágba. A reklámmentes csomag természetesen drágább lesz.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest