Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz RaZroX #35001 üzenetére

    Vannak itt felhasználók akik adobe termékeket használnak, esetleg pont premiere-t mac-en, úgy hogy előtte windowsban kínlódtak vele?
    Tényleg igaz, hogy az adobe elsősorban a mac-re tervezi/optimalizálja a szoftvereit, és a windowsosok csak egy abból levezetett/átalakított, a lényeg hogy összecsapottabb, nem annyira letisztult programot kapnak?
    Még sosem használtam mac-et, de napi szinten szívok az instabil premiere-el, és kíváncsi vagyok, hogy mac-en is hasonló lenne a helyzet, vagy tényleg csak az örö' és a bódottá, vár mindenkire aki átvált almára.

    A magyar szoftverekről

    Azoknál még megértem akik tényleg nem tudnak angolul, és már lusták/idősebbek, hogy megtanuljanak, de mindenki másnak, alap kellene legyen hogy ha ismeri az angol nyelvet akkor úgy használja a szoftvereket.

    Kiskoromban nagy nehezen sikerült szerezzek egy magyar win-t, de nem tudtam feltelepíteni egyedül, áthívtam a nagybátyámat hogy segítsen, és úgy leteremtett hogy ma is emlékszem rá. Azt mondta annyit mindenkinek illik tudni angolul, hogy elboldoguljon a windowsban, illetve ha hibakódot dob bármelyik program, sokkal valószínűbb hogy találsz rá megoldás ha angolul van. Felőlem mindenki úgy használja ahogy akarja, de 2020ban, szerintem nem nagy elvárás valakitől, hogy megértsen pár alap kifejezést amit a legtöbb népszerű program használ.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák