Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz #97246720 #27433 üzenetére

    MACen pontosan olyan egyszerű az install, mint a windowsnak, sima átlagos pcn. Ez viszont nem egy MAC, hanem egy HACKINTOSH (OSX PCén). Ha olyat akarsz, ahol csak berakod a lemezt, akkor MACat kell venned, vagy ha buherálós vagy, meg kitartó, akkor lehet egy über Hacklid is. Ma egy OSXel kb 95% kompatibilis gépet PCt összerakni vadiújonnan vásárolt alkatrészekből kb 1500 euró. (900ért vettem most szilveszterkor amd apu pc-t, kb mindenből a legjobb minőségű, legerősebb alkatrészt, szóval nem olyan rohadt drága egy olyan gépet összerakni OSX alá, amin kb semmivel nem kell törődnöd, csak az alkatrészeket kell nagy odafigyeléssel megválogatni. Itt egy lista, ami iránymutatásnak kb tökéletes: LISTA (ezzel a listával egyedül az a bajom, hogy minden olyan verzióban, ahol külön VGAt ajánl, csak azt a fránya EVGA Geforce 740 nyomatja. Mintha se más Geforce se Radeonos mac nem létezne. Biztos kap érte némi pénzmagot.:P :D )
    Ha PC a minden vágyad, hogy kb minden mindegy, milyen alkatrészek vannak benne, tudod installálni, akkor a hackli nem a te világod. (Az a videó meg működik, én használtam, most is itt van a képfájl a gépemen.)

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák