Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DroneZ^

  őstag

  válasz biker #218 üzenetére

  probaltam levenni a polcrol mac játékot a bótba de nem sikerült. ;]
  winek egyre inkabb elterjednek munkában is. csak idő kérdése, hogy most pont a pixarnal mac-et használnak, de máshol wint.
  1. aki hülye az hangos gépet rak össze:D a szar ventit rax be johogy hangos lesz, de megnézem neked hogy pl az én leendö gépem mennyivel lesz hangosabb 1 mac-nél:
  gigabyte p35 ds4 azon scythe infinity bazinagy ventivel, amit abszolut nem hallasz.
  vga: 1950xtx+thermalright, szintén hangtalan. nem melegednek. western digital vinyo majdnem hallhatatlan, mivel minden vinyot lehet hallani ha kerreg. ne idáig eljutottunk oda hogy nincs hangja.
  másik elöny hogy te rakod össze, te választod meg minden egyes hardvered.
  térjünk a fogyasztasra: mind az alaplap, proci, vga képest 2d és 3d üzemmód között varialni, ill. ha kell a nagy teljesitmeny akkor felkapcsol, ha nem akkor nem. Mac pro is fog fogyasztani a 2600proval. Lehet hogy valamivel kevesebbet, nem tagadom. De halkabb nem lesz.
  Igymár alkalmas a játékra és dolgozni is egyaránt, arrol nem tehetek hogy befagy a dell-ed, én megfelelöen telepitett gépemen ritkák a fagyások, és egyenlöre még a vista sem fagyott nagyon... bár rájöttem h magic tune fagyasztja a vistat es xp-t egyaránt:D
  ennyi erővel meg a mac szar, mert anyam mac nootbookjan a safari mindig beszarik, befagy és kész, de pár chatprogi is.... de már gondolom tapasztalatbol elhelyezték a menüben a force quit-ot a készitök ;] végeredményben nem kell lehordani a halk és egyben erös wines gépemet! kösz :R

  ui.: mac elönyére feltudom hozni a szép asztalt, kulturalt megjelenést, na és a virusok elleni védelmet, azaz ja nem rakod fel direkt a virust, nemfog felmenni ( egyenlöre )

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák