Hozzászólok Aktív témák

 • zorrobomber

  tag

  Tegnap este rövid ideig próbálgattam, optikai kábelt használtam.

  - A kábelek szerintem rövidek. 50m2-es lakás nappalijában van egy hdtv-m ami a sarokban levő pc-re van rákötve. Az optikai kábelem elég rövid volt, így ment a mélynyomó a sarokba a pc mellé, onnan kellett volna szatelitekhez fal mellett elvezetgetni a kábeleket, de a legrövidebb útvonalon a szőnyeg alatt is éppen elegendő hosszúk voltak. Kis macera, de azért jobb lett volna ha megkíméltek volna a plusz kábelvásárlástól.

  - Ez gondolom senkinek nem lesz meglepő, de elsőre egy youtube klippet kapott, és valami borzalom volt a hangja, a mély mintha külön életre kelt volna. Ment a zene, az meg puffogott mellette mintha a szomszéd porolná a szőnyeget egy mikrofon előtt. Amint valami normális forrásból raktam be zenét semmi gond nem volt. Valószínűleg azért lepett meg csak ez a dolog, mert utóbbi pár hónapban a hdtv ciripelőire voltam szorulva, annak meg bármit adhatsz ugyanolyan szarul szól :)

  + A sub meglepően kicsi a z5500-aséhoz képest, mindemellett abszolút nem hiányolom belőle az erőt, bár hozzá kell tennem hogy új helyen lakok, társasházban, ahol még egyelőre csak óvatosan szeretném "rászoktatni" az eszközre a szomszédokat :)

  + A hangzás összképe sokkal jobb. Őszintén szólva én picit csalódtam anno a z-5500-ban(altec lansing volt az első 4.1-em), ennek sokkal "kerekebb", teljesebb a hangzása, semmi hiányérzetem nincs.

  + Valaki korábban kérdezte, be lehet -e állítani hogy ne keverje fel a sztereó hangot 5.1-be: igen, lehet variálni ugyanúgy mint z-5500-nál, van 2.1, 4.1 és 5.1

  + A control pod tényleg könnyű, de nekem stabilan van elvezetve a kábele és így nem mozog. Mivel vastag és nehéz a kábel, azt kell úgy elhelyezni hogy ne tudja "rángatni" a podot. Átlátható és egyszerű a kezelése, a kijelző nem hiányzik.

  + bónusz élmény: egy játékot próbáltam még tegnap: a Limbo-t, és zseniális volt. Látni és hallani kell, új életre kelt a játék. A vascsövek nyikorognak, az eső halkan szemerkél, majd amikor meghúztam egy kart, a víztömeg hatalmas robajlással zúdult le.

  Eddig, ha választanom kellene a Z-5500 és a Z-906 között, habozás nélkül utóbbit választanám. A Z-5500 mélynyomója egyértelműen overkill volt.

  [ Szerkesztve ]

  hello english friends! whatwhatwhaaat

Hozzászólok Aktív témák