Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
2 x 1,2 V Ni-MH akku, amíg hibátlan, ezeket is sokáig lehet tárolni, ennek során kb. 0,9 V-ig merül, így akár 1 évig is ellehet magában. Ha ennél lejjebb merül, az már kártékony, ha pedig belső átvezetés miatt gyorsabban merül, abból már nem lesz jó akku.
De pár hónapot mindenképpen ki kellene bírnia, ha még jó állapotban van. Ezeket viszont ki lehet nyírni túl gyakori rátöltéssel, tehát amikor szinte ideje sincs lemerülni, de ehhez képest gyakran töltőn van.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
terapeuta007
aktív tag
a leghoszabb életű az ni-cd akku lenne. vegyel ebayrol. olcso.
de egyebkent szerintem annyira sok kulonbseg nem lehet. ugyanaz a kémia ugye. kivitelezésben alapnyag minőségben lehet kulonbseg de nem sok. ha nem akarsz akkut maradsz az elemnél akkor én inkabb az olcsobol vennek egy raklapnyit.Jimi Hendrix-Purple Haze
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Hajlítható Xiaomit fotóztak
- [Re:] Cyberpunk 2077 - Elnézést kértek a fejlesztők a játék indulásáért
- [Re:] ASUS Radeon RX 470 OC 4GB GDDR5 256bit (ROG STRIX-RX470-O4G-GAMING)
- Autós topik
- OLED TV - Mélyvíz
- 3D nyomtatás
- World of Warships
- [Re:] Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ULTRAGYORS Acer Predator XB253QGX/ 5évGAR---- IPS--240hz--0,5ms--1080p--Nvidia G-Sync---Monitor!!!
- Sérült dobozos, új, bontatlan, független Xiaomi telefonok számlával, garanciával!
- Új HP 255 G7 Multimédiás Netezős Laptop 15,6” -25% AMD A4-9125 4Gb 256GB SSD FULLHD LED MATT
- Nagykijelzős Acer /Intel Core i5-3210 / 4gb ram / 128gb ssd / Nvidia 2gb dedikált/win10 - Windows
- UrbanGlide Bike 140
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest