-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpRiiinG
csendes tag
sziasztok!
felkeltette érdeklődésem egy bejegyzés amiven azt írta, hogy iPhone-al is lehet bányászni. Ezért hát fel is maszekoltam az iPhone 6s plusra,és el is indult a bányászat.
igazábol az érdekelt, hogy ez tényleg lehetséges e.
elkezdtem bányászni és néhány adatot szeretnék kérdezni tőletek hogy ez milyen erő?
hash rate: 30 h/s
ez jó vagy nagyon kevés? - milyen gépnek felel meg?
a másik kérdés: ahol bányászok az a cím:uspool.electroneum.com
de itt kifizetés csak 10 electroneum összejön akkor van, most ha jól számolom az kb 15-20 nap? -
SpRiiinG
csendes tag
Csao, most rakom össze a gépet, és ez lenne az alaplap: ASRock X99 TAICHI s2011
https://edigital.hu/intel/asrock-x99-taichi-s2011-alaplap-p476416
ez ugye jó?
-
SpRiiinG
csendes tag
-
SpRiiinG
csendes tag
srácok, most vagyok a berendelésnél, de kezdetben lehet csak marad a 2 rx570 eth bányászatra. Látom sokan kaparnak azzal, tudnátok nekem valami infot adni ez a kettő kártya mennyit túr ki egy hónap alatt?
van valami oldal, de sehol nem találom a címet
-
SpRiiinG
csendes tag
kössz a válaszokat, akkor még jobban ismerkedek a témával ma mégsem rendelek be semmit. A táp ez lenne: Chieftec Navitas GPM-1000C 1000W 80+ Gold 14cm, rx570 pedig ez: Asus PCIe AMD RX 570 4GB GDDR5 - EX-RX570-O4G , alaplapot meg nem veszek olyan erőset ezért ez lenne: Asus PRIME B250-PRO S1151
Intel Pentium G4500 3,5GHz LGA1151 Box Processzor, Kingston DDR3 1333MHz / 4GB
így már barátibb a setup?
Első beszállás 2 rx kártya lenne, de 1-2 hónap és húznék még bele még 4-et
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest