Hirdetés
- Banggood akciók, kuponok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- DIGI kábel TV - digitális adás
- UPC Direct (műholdas TV)
- foobar2000
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
-
IT café
Hozzászólok Aktív témák
-
Relaxing
tag
Sziasztok,
xmrpool.eu-t próbálta már valaki. Van esetleg vélemény róla, érdemes megpróbálni? Kevesen túrnak itt és kicsi a pool fee....
Bakker - micsoda gubanc!
-
Relaxing
tag
Mennyi jó kis GPU elégett ma a Ramirisben
Bakker - micsoda gubanc!
-
Relaxing
tag
-
Relaxing
tag
Nálad is az lesz a megoldás. Egy picit ba...ni kell az OC beállításokkal és a Phoenix jobb lesz mint a Claymore.
Tegnap 15:50 óta stabilan megy minden kártyám. Ilyen se volt Claymorral soha, mindig kellett valamivel szórakozni. Egyedüli hátrány eddig a Phoenixxel szemben,hogy a 1080Ti jobban melegszik, ugyanakkor ez érthető is hiszen gyorsabban is dolgozik. 4-5 fokról van szó.Bakker - micsoda gubanc!
-
Relaxing
tag
Sziasztok,
Papír Walletekről írna valaki kicsit bővebben? Gyakorlati oldalról.
Az ok, hogy nem akarom a Coinbasen tartani azt a kicsit ami megvan, gondoltam eltenném egy egy átmeneti tárolóba. Hardveres walletre nem akarok költeni a papír meg szinte ingyen van így ez kézenfekvő lenne.
Az érdekelne ,hogy a papír wallet címre mindig lehet utalni és az utolsó kinyomtatott tartalmaz minden coint vagy utalásonként ki kell nyomtatni és a teljes "vagyont" az összes papír adja mint mondjuk az értékpapíroknál?Jó megoldás ez tárolásra?
[ Szerkesztve ]
Bakker - micsoda gubanc!
-
-
Relaxing
tag
válasz
Mesterlovesz #47463 üzenetére
Ez valóban így van. Ellenben olvasgatok, informálódom. Aztán ha marad kérdés akkor majd felteszem. Azért érdekel ennyire ez a része mert csak gyűjtögetni szeretnék , aztán majd X év / hónap múlva értékesíteném azt ami összejött. viszont a tárolás úgy látom felhőben nem az igazi mert bármikor elvihetik. Ezért gondoltam arra,hogy a papír wallet talán biztonságosabb. Mutogatni nem fogom, az embernek amúgy is vannak okmányai amire egy életen át vigyáznia kell , ezt sem gondolnám nehezebbnek.
Nem akarok nagyon elkanyarodni a témától , a lényeg ,hogy a biztonságos tárolásra próbálnék törekedni ezért informálódtam tőletek!Köszönöm a válaszodat.
Bakker - micsoda gubanc!
-
Relaxing
tag
Azt jól gondolom, hogy nem lehet egyből a Nano ETH címére bányászni, hanem előbb mindig egy akármilyen walletre ( mondjuk Coinbase ) és onnan átutalni a Nanora. Tehát kb. 2x fizetsz átutalási pénzt?
Bakker - micsoda gubanc!
-
Relaxing
tag
Rendszergazdáknak sem gond hova rakni a riget
Bakker - micsoda gubanc!
-
-
Relaxing
tag
válasz
Iginotus #48422 üzenetére
Nem én adtam fel a hirdetést , de erről beszéltem burkoltan
Nálam a szoba nagyon nagy, legalább 5 raket is be tudnék még rakni. 20 C-on megy a klíma folyamatosan , nem kell a hűtésekkel sem bajlódnom.
Ha magamból indulok ki akkor nem kell aggódnod ha belevágsz, persze kockázat van mindenhol!
Bakker - micsoda gubanc!
-
Relaxing
tag
válasz
Iginotus #48425 üzenetére
11 telephelynek vagyok a rendszergazdája. kb az egész fórum összes rigjét el tudnám helyezni de nem élek ezzel az üzleti lehetőséggel.
Nekem a Rack magát a szekrényt jelenti ami lehet 47 vagy akármennyi U magas. Amit linkeltél 4U magas gép amiből egy jobb szekrénybe kb 6-10 db is elfér.
Bakker - micsoda gubanc!
-
Relaxing
tag
válasz
Iginotus #50575 üzenetére
Nekem ilyen van:
https://prohardver.hu/dl/upc/2018-06/188278_img_2553.jpg
Nem volt egyszerű beszerezni de közvetlenül a gyártótól jött, s könyörögni kellett 1 db-ért. Már 3x elpukkant de még mindig megy 7 kártyával stabilan.
Ez egy vegyes rig 1050 TI, 1060, 1080Ti kártyákkal. Annyi gondom szokott lenni, hogy a 1080 és egy 1060 teljesítménye időnként leugrik 5-10 Ms-el és még nem tudtam rájönni miért, de maga a lap megy rendesen.[ Szerkesztve ]
Bakker - micsoda gubanc!
-
Relaxing
tag
Sziasztok,
Megváltozott az ethermine.org weboldala .Azóta teljesen fals értékeket látok az unpaid balance-nál is meg az aktuális Hashrate is. Tapasztalt valaki még ilyet?Köszi!
Bakker - micsoda gubanc!
Hozzászólok Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzekkel (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) és azok bányászatával foglalkozunk.
- PlayStation 5
- [Re:] 4 magos fm2/ fm2+ komplett gépek 8gb rammal 25000 Ft- tól
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen SSD-t vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- [Re:] Itt van az MSI 360 Hz-es megjelenítője
- [Re:] Netezős Gép | Intel Core i3-4150 | 8Gb | 240Gb SSD +Win10Home + ingyen Posta !
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Superfund Research Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest