- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elveheti az USA a Chrome-ot a Google-től
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Facebook és Messenger
- Sweet.tv - internetes TV
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
Hol lehet átváltani valami értelmesebbre?
Az a bajom hogy most már 2 naponta van valami új scrypt coin, a sok btc bányász leállt mert nem éri meg már csinálni és így próbálnak lehúzni sok kezdöt. Inditanak egy coint, valahogy felnyomják,az értékét és gyorsan eladnak az elöre bányászott sokezret milliót.
Chncoin úgy indult "premine nélkül" hogy privátban szóltak néhány embernek, azok a bejelentö bejegyzés pillanatában elindítottak 20ghash gpu farmokat, elöre beállitva. Mondhatjuk hogy nem volt premine, de nem is volt 2 hetes elöre bejelentés....[ Szerkesztve ]
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
Nem akarok 3 naponta új coint bányászni az utóbbi 2 hétben több oldalra meg poolba regisztráltam mint eddigi életemben.
Lehet igazad van, minden héten kell az aktuális divat-coint bányászni, hétvégén btcre váltani, jöhet a következö.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Chal
addikt
Mert állítgatják a rohadékok a fee-t (100%-ra).
http://pool_URL/fee linken lehet lekérdezni mindegyikről (ugyanazt az sw-t használják). Bitcointalkon már "[SCAM]" tag van a topicjaik előtt ezeknek, van jópár sajnos.
De aztán lehet hogy ezen kívül van más bug is, nem tudom, én csak ebbe futottam bele.
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Windows 11
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Withings Scanwatch 2 38mm
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- ASUS HD6450-SL-1GD3-BRK videokártya - Kiváló állapotban!
- Lorgar Azar 514 RGB mechanikus billentyűzet
- Lenovo Thinkpad 460S 256GB FullHD Touchscreen + Fingerprint.
- 1 ÉV GARANCIA, Új állapotú Apple Watch Ultra 2 49MM GPS + LTE
- ! BLACK NOVEMBER ! 1 Év GARANCIA, Új állapotú Apple Watch Ultra 2 49MM GPS + LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest