-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
Lehet hogy így van, de szerintem a NAV-nál sem hülyék, és tudják, hogy a tömeges SEPA utalások forrása nem egy ingósággal kereskedő cég.
A BTC meg nem fizetőeszköz, szerintem.... a váltók meg nem végeznek pénzpiaci tevékenységet... és így tovább. Ingoványos terület a crypto-biznisz szabályozás nélkül, ahol egy adóhatósággal szemben biztos nem te fogod a tutit megmondani, ha oda kerül a sor. Ez az én pesszimista verzióm. Jobb elkerülni minden érintkezési pontot.(#37490) demmer123 : Sajnos igen, az árfolyamesés a bérbányászatra is kihat. Legutóbb a Nicehash bebukása után volt ilyen alacsony a "fizetés". Még bőven az áramdíj felett vagyunk, csak a megtérülési idők növekedtek meg.
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
Szerintem ez a megfoghatatlan kategória. Mert lehet rá mondani, hogy nem életszerű, de hogy nem igaz, azt be is kellene bizonyítani. Aki a limit fölött van, annak vagy utaznia kell, vagy ezekben a nagy hidegekben sapka+sál kombóban meglátogatni a btc automatát
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest