Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz Geller72 #9701 üzenetére

    Nekem windforceom volt, nem volt vele semmi baj, csak hogy az eltérő tapasztalat is helyet kapjon. Két hónap alatt kb. 3-szor volt kikapcsolva, amikor a windows miatt restartoltam. A nyák lehet hogy spórolós, de főleg a rev2-es fém borítású hűtéssel szerintem semmi gond sincs.

    (#9704) deadwing: amikor 50-60 ezer lesz egy-egy 280x, akkor nem hiszem, hogy a vételi döntés meghozatalában ez lesz a fő szempont. A kártyák előéletéről ugyanis a használt autókhoz hasonlóan nem lehet semmit sem tudni. Mondom ezt a 15 év alatti 50 ezer kilométernyi futásteljesítménnyel, nem dohányzó, női autótulajdonosok országában, akik szigorúan csak a hobbira járnak ki a járművel, de oda is első osztályú aszfaltos út vezet. :D Azt is szeretem, mikor a "k"-s intel procikhoz beírják, hogy tuningmentes. :W

    Ki tudja nálam is milyen kártyák jártak már, eddig egyikhez sem adtak "szervizkönyvet".
    Amúgy inkább az a tapasztalat, hogy aki bányászik a kártyákkal és munkaeszközként tekint rá az odafigyel a cuccra, mivel ha egy hónapig nincs kártyája a jótállás intézése miatt, az egy felsőkategóriás kártya esetében -20, -30 ezer forint kiesés.

    [ Szerkesztve ]

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák