Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz geomin #9394 üzenetére

    Nem lomha a hashérték, hanem baromi gyors, szerintem 10 percen belül mérhető. Az ltc diff retarget ideje 3 nap kb. emiatt van 3 nap csúszás az árfolyamhoz képest a diffben. Tehát ha másik coint néznél, akkor azt vehetnéd észre, hogy a grafikon mindig a diff retarget idővel van eltolódva. Tegnap este a moon lódult meg, 20 alatti diff volt ekkor, már akkor írtam, hogy most bányássza aki akarja, mert a következő diffváltásnál (ez a moonnál kb. 6 óra) óriási ugrás lesz. Nem azért írtam, mert akkora zseni vagyok, hanem mert nyilvánvaló volt. Eddig rövidtávon minden esetben az árfolyamváltozást követte a diff változás és nem fordítva. Elég megnézni, hogy novemberben volt 45 fölött is az ltc 2000 alatti diffel, majdnem négyezernél járunk és mennyi is az árfolyam?

    Az automatikusan átálló poolok idején ez így megy. A middlecoin előtti időkben annyi szerencsénk volt, hogy aki egész nap tud a gép előtt motoszkálni, az egy-egy árfolyamugráskor gyorsan lépve nagyobbat tudott szakítani, mert az átállás a többiek részéről nem volt automatizált.

    A difft követi az árfolyam az Geller tézise, amivel kapcsolatban én még nem láttam semmilyen érvet, azt leszámítva, hogy ez így van és kész. Az ok-okozati összefüggés stimmel, csak a tagok fel vannak cserélve. Ez a felvetés rövid és középtávra érvényes, hosszútávon a fordítottját sem tartom elképzelhetetlennek.

    A moon esetén azt leszámítva, hogy 100 btc ide-oda pakolgatásával egy ehhez értő spekuláns irtó sokat tudott és tud keresni, míg a btc kereskedésben ez a tétel elhanyagolható, így nem is nagyon hat ekkora tétel az árfolyamra, nem indokolta semmi a tegnapi és ma délutánig tartó emelkedést. A kereskedés volumene kb. 6-7-szerese lett a tegnapinak, ami már eleve egy felpörgetett érték volt, szóval borítékolható volt az emelkedés, ahogy az is, ha a befektető elérte a mai kitűzött célt és kilép a piacról elég emberes visszaesés lesz.

    A coinexen délutánig a doge napi kereskedése csak 60 btc-t érte el kb., ha az a 900-1000 btc-nyi játékpénz a doge felé irányul maholnap, akkor simán felmegy az 300-ig is.

    [ Szerkesztve ]

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák