Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Geller72 #9059 üzenetére

    Most egy ideig nem voltam itthon, de míg néztem, nekem úgy tűnt, hogy már csak egy fájdalommentes zuhanástompítás mellett igyekszik szép lassan kiszórni minél több megdrágított DOGE-t a szuperkínaibefektetőnk/csoportunk/felspilázottcsőcseléktömegünk.

    Ha még nem tetted (meg úgy azoknak, akik még tőlünk is fiatalabbak itt) érdemes lehet egyszer kinézni magadnak egy coin-t, ahol nagyon kicsi a volumen, de azért van pár érdklődő, és mondjuk 1-2 BTC-vel nekiállni így pörgetni, mint ahogy most a DOGE-t csinálták nagyban.

    Én a [42]-vel játszottam kicsit, mikor erős hanyatlásnak indult. Nettó profitom végül minimális lett belőle (nem is érte meg azt, hogy egy órán át folyamatosan foglalkoztam vele, na meg kockáztattam), de addig pakolásztam potom ~1 BTC-t a táblán (a kb. 50 BTC-s piacon), míg felment 400-ról 450-re, aztán mikor láttam, hogy valaki beszállt mellém, akkor ~460-on el is adtam neki mindet. (Ez persze nem ~9% profit, mert ilyenkor lesarcol egy csomót a Cryptsy a folyamatos pakolászásból, és mivel sell ár felett is veszel, így nem úgy kell nézni, mint ha mindet 400-on szereztem és 460-on adtam volna el. Ha jól rémlik ~0.02-vel lett több BTC-m a végére.) De ha csinálod is, akkor talán könnyebb ártérezni, hogy más mit csinál. (-> Az így elvesztett coin-okért semmilyen formában nem vállalok felelősséget! :P)

    A DOGE nekem úgy tűnt hajnalban, mint ha kézi felügyelet mellett is, de jórészt teljesen algoritmizálva menne. Annyi tétel jelent meg és tűnt el szabályos minta szerint, hogy vagy scriptelve volt, vagy esetleg tényleg egy kínai áll mögötte, aki korábban StarCraft-ozott. Most már szerintem több benne a "káosz".

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák