Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz HSM #8968 üzenetére

    De ahhoz nem kell nagy hajrában felpumpálni az árat úgy, hogy saját magadnak adsz el. :N

    Racionális és értelmes ember szerintem akkor is a lehető legolcsóbban próbál hozzájutni bármihez, ha kész lenne akár még a dupláját is kicsengetni érte, ha muszáj, és kétszer annyit is megvenne, mint amennyi jelenleg létezik belőle.

    Ha megszállottként akarná begyűjteni az összeset, akkor is elég egyszerűen odavágni egy 100 BTC-s megrendelést, aztán 10-20 BTC-s csomagokkal rálicitálni még magára, mikor nem akar jönni a DOGE, de pihentetné is egy kicsit, ha már túl messzire ment (még a 100 BTC-s faladat is kiveheti pár percre, hogy keletkezzen egy kis pánik).

    A megmozgatott mennyiségből nekem úgy tűnik, hogy nem egy fekete luk nyeli el az összes mozdítható DOGE-t, hanem oda-vissza forog a nagy része annak, ami mostanában megmozdult.

    Persze lehet, hogy még a duplájáig is elmegy az ár, mielőtt megzuhan, és kisebb tételekkel meg lehet lovagolni mások hurrikánját, de olyasmi szinten, mint ha lóversenyre fogadnál.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák