Új hozzászólás Aktív témák

  • oleslie

    aktív tag

    válasz HSM #8771 üzenetére

    Egen ... sokat gondolkoztam én is ilyen kérdéseken régen (nem csak erre - a cryptocoin bányászat - gondolok), és arra jutottam, hogy 1) nekem se nagyon segítettek, magamnak kellett kibányásznom az információt; 2) ahol én megtaláltam, ott megtalálja más is.
    Ha valaki arra nem veszi a fáradtságot, hogy beírja a guglinak a kérdést, az nem érdemli meg, hogy segítsenek neki. (ez pedig nagy segítség, néhány évtizeddel ezelőtt még nem volt gugli, ha valaminek utána kellett nézni, akkor irány a könyvtár, és napokig lehetett lapozgatni, mire meglett a válasz. ezzel szemben most percek alatt megtalálhatom amit keresek, bár még vannak kivételek ... a felicia szervizkönyv még a mai napig nagy segítség ha szerelgetni támad kedvem a szekeret :))
    Nagyon jól megfogalmaztad, csak a könnyű haszon reményében tévednek ide. Az ilyenekre pedig egyszerűen nincs szükség. (lásd a tegnap linkelt "hogyan kérdezzünk okosan" írás). Nem azt mondom, hogy nem vagyok hajlandó segíteni. Mert ez nem lenne igaz. Ha segítséget kér valaki, ha látszik, hogy tényleg csak segítséget kér, és módomban áll, általában segítek. De nem vagyok hajlandó megoldani helyette a problémát. Márpedig az utóbbi években ebbe az irányba mentek el a "júzerek" (és ezt tapasztalom bent a boltban is, bejönnek mindenféle hülye kérdéssel, aztán ha rákérdezek, hogy mit is vásárolt nálunk pontosan, kiderül, hogy semmit, csak egyedül lusta kideríteni mi-hogyan működik, és inkább megkérdezi az első hozzáértőt, én meg elhajtom a vérbe, mert az én időm drága - konkrétan 4000ft/óra - ezt pedig nem hajlandóak kifizetni)
    Szóval mellőzném a logout cikket. Még több 1bites júzer fogja itt feltenni ugyan azokat a kérdéseket mint eddig (APU val lehet? miért csak xxx sebességgel megy az yyyy kártyám? etc.)
    Szavazásra kéne bocsájtani a kérdést, kell e még egy írás cryptocoin témában (volt már több is index/origo, akit érdekel KERESSE MEG), ami még több idiótát vonz ebbe a totyikba.

    [ Szerkesztve ]

    Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

Új hozzászólás Aktív témák