Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz -Skylake- #76876 üzenetére

    Eleve ott bukik az elméleted, hogy NV pl most elintézte, hogy a régi kártyák ára is fent maradjon, mivel meg lehet nézni mennyiért árazta be MSRP-re a 3090 TI-t. És ne legyenek illúziói senkinek a 4000-es széria e felé fog jönni. Arra számolni, hogy ETH 2.0-val 200K lesz egy 3080 kb annyira valid, mint amikor mindenki fejvesztve adta el a 2080/S/TI karikat szarhugyé' mert hogy majd a 3070 kettéhugyozza. Aztán láttuk mennyire, de legalább volt pár ember aki jól járt a 150k-s 2080TI-okkal, amit eladtak tavaly nyár környékén 2-3x annyiért :D
    Aki nagyon nagyba tolja az alapból sem fog meginogni ennyiért vagy ha mégis piacra öntene több raktárnyi kártyát akkor kb leszarja mennyiért megy el. Itt max a kicsik és közepes bányászok fogják eladni a kártyákat, de az szerintem nem hatalmas mennyiség.
    Eleve aki beletolt a bányába 10+ millát az pont nem az a kategória aki szerintem fejvesztve fog menekülni, meg gombokért szabadulni a kártyáitól. Ezek az emberek általában azért eleve átgondolták meg kimatekolták, hogy mi merre hány méter.

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák