Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    A middlecoinhoz hasonló helyek szerintem abban játszanak szerepet, hogy kiegyenlítik az altcoin piacot, tényleg nincsen kiugróan alacsony diffel rendelkező az árfolyamhoz képest és kiugróan magas árfolyamú sem a diffhez képest, amint az utóbbi pár napban néztem, jellemzően a termelhető dollár-érték 10-15 coinnál is egy dolláros sávban van egymáshoz képest egy mh/s-re vetítve.
    Szerintem ez azt hozza magával, hogy ami még poénnak sem jó, az tényleg egy-két nap alatt süllyesztőbe kerül, amelyik azonban legalább ennyi pluszt tartogat magában az még fent is maradhat. Ha ugyanannyit hoz nekem egy szimpatikusabb coin, mint az ltc- akkor azt bányásznám és ha legalább annyira tartósnak érezném, akár az árfolyamát akár a fennmaradását, akkor azt is tartanám meg, hátha egyszer sokat ér alapon.
    Amit bányászat szempontjából problémának érzek az az, hogy némi rizikóval már nem lehet az átlagosnál többet "keresni".

    Kanye pedig jobban járna, hogyha elfogadná az arcmásával díszített coint, mert ahogy a közösség emelte a vállaira és tette milliárdossá, úgy ez a közösség el is fordulhat tőle. Én a helyében csinálnék egy twitteres képet, amin egy koronával a fején ül egy trónon, hogy azt a képet felhasználhassák a coinra, engedélyezném, hogy megjelenjen a váltókon, gyorsan bevásárolnék, aztán a rendelkezésemre álló médiagépezet segítségével csinálnék belőle egy kis aprópénzt.Ha rólam akarna elnevezni valaki egy coint, akkor én biztos nem ellenkeznék, csak megpróbálnám úgy terelni a dolgot, hogy poéncoin helyett a rólam elnevezett coin legyen az első olyan, amit egy ismert emberről neveztek el és bekerül a köztudatba. Az egojába beleférne egyébként is.

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák