Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz Dare2Live #73169 üzenetére

    egy darabig még fog menni az eth és az eth 2.0 jól írod viszont az utóbbival az a probléma hogy nem kompatibilis lefelé amikor szétválik külön árazása lesz. (most még egybe van ,de már a váltokon ott van a 2.0)
    ez azt jelenti,hogy az eth ból tudsz csinálni 2.0 át ,de vissza már nem és az elsőből egyre kevesebb érme lesz ami megfogja dobni elég rendesen az árat,hiszen egyre kevesebb lesz és több lesz az értéke aki 2.0 ba van az meg nem tud mit csinálni majd.idővel lehet fordul a kocka de szerintem az eth elég rendesen ki fog lőni mint egy rakéta.

    A bányászatról leírtam fent ,hogy vagy lesz új érme vagy majd turják az altokat,hogy mi fog felemelkedni majd kiderül,de az etherium is nagyon sokáig semmit nem ért meg itt is voltak olyan időszakok amikor az áram sem jött ki ezt is leírtuk már párszor. Minden bányászat egy szerencsejáték ugy hogy nem tudod mit hoz a jövő.

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák