Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    Volt rola szo itt korabban, hogy irok az epitett rigekrol.

    Szoval egy kisebb (es talan kevesse erdekes) projekt az volt, hogy kompakt meretben mennyire lehet sok megahasht osszehozni.
    Az alapanyag a Drobi fele 36cm szeles rig volt, ami elvben 4 kartyara van meretezve, illetve alulra a lapba kerult egy 5.

    Az 5 kartya kicsit szedett-vedett modon jott ossze: 2db rx 590 nitro+ se (ez legalabb jol nez ki, jo a hutese, es jol is huzhato), 2db Vega es egy 5700 XT.
    Nyilvan, ha szempont a koltseghatekonysag, abbol fozunk, ami van. :)

    Tapnak maradt a szokasos jolly joker: Corsair RM850X, Alzarol beszerezheto korrekt aron, sok pci-e csati, kifejezetten jo hatasfok.

    Amire itt ugyelni kellett: mivel a lap sikjaban is van eg kartya, az elolapon ugy helyeztem el egy extra ventit, hogy oda is befujjon:
    [szembol]
    [oldalrol]

    Tap bekotesenel termeszetesen a 2 vega es az 5700 XT kapta a tap gyari pci-express csatlakozoit (szerencsere 6db van), a 2 RX590-et pedig ugy kotottem be, hogy a risereket molexrol taplaltam, a kartyak ket betapja pedig 4-4 satarol kapja az aramot.
    Igen, satarol. Mielott legeppuskaznak itt paran: a kartyak 80W kornyeken esznek. Ebbol hajlamosak 30W-ot felvenni a riserbol. Tehat kartyankent 50W megy at osszesen 4 satan(/kartya).
    [felulrol]
    (Szerintem eleg jol nez ki! :D)

    Osszesen valamivel 220 MH/s folott jo ki belole (termeszetesen a ket RX 590 es az 5700 XT is moddolva), a hirdetes nagysagrendileg 4 orat elt jeleges elott apron ( [itt] )

    [ Szerkesztve ]

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák