Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz deadwing #5885 üzenetére

    #deadwing úgy látom te nem érted a szarkazmust és a vigyorgó fej jelentését, valamint nem olvastad a komentemet sem. A bányász hülye vagy-e kérdésért max aantira haragudhatsz mert én ilyet nem mondtam.

    2. Nem kérdés volt, hanem egy válasz és egy megállapítás-benne rejtett kérdéssel. A válasz arról szólt, hogy hogyan lehet adózni a megkeresett dollárok, eurók után. Ezt válaszoltam meg, mert elolvastam több száz komentet és mindenki csak spekulált, senki sem tudta hogy van ez. A megállapítás része az volt, hogy szerintem, az én szubjektív véleményem szerint túl nagy a befektetés az elérhető haszonhoz képest. Ezt a 10 kártyás rendszerre értettem.
    Ha te ügyesen 800 Eurót kaszálsz egy hónap alatt 4 kártyával akkor csak gratulálni tudok.

    A nyugodtabb kedélyű fórumtársak pedig megválaszolták a rejtett kérdésemet is.

    3. Coinnal nem shortolnak, hanem long-long váltja egymást, vagyis árfolyam növekedésre számítva veszek, aztán eladom, várom míg leesik az ára aztán megint veszek, magasan eladom. A klasszikus shortolás egyébként sem lehetséges mert nincs kiépítve az a rendszer. Itt, a jelenlegi rendszerben a "spekulánsok" csak árfolyamemelkedésre számítva longolhatnak. 8) Vagyis nem igazán tud hazavágni egy spekuláns egy másikat, mert ha megveszik és várnak az eladással, annyival kevesebb coin lesz a rendszerben így az ár is magasabb lesz egy idő után. (kereslet-kínálati szabály). Természetesen ha valaki óriási mennyiséget vásárol és egyszerre adja el, azzal csinálhat áresést de ez igen ritkán fordul csak elő.

    Ezzel szerintem ki is merítettük ezt a témát, mindenkinek jó bányászást az Új Évben!

    [ Szerkesztve ]

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák