Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Elbandi #5011 üzenetére

    Na ez a másik, hogy az összes coin nullával indul, így nem is lenne olyan "bonyolult" a dolog, hogy a tizedes pontot kéne nézni igazgatáskor, hanem egyszerűen csak balra tolni a számokat a hasábban, nem jobbra.

    Az mBTC-t még nem igazán láttam, hogy használná valaki. Szerintem nem lenne fontos, ha mindig egymás alatt lenne a tizedes pont. Esetleg megjelenhetne még a szám normálalakban (vagyis angolszászos "engineering format"-ben).

    ---

    (#5012) Imafett

    Nem azt mondtam, hogy nem fogok az első pár órában rábányászni, majd vagy pánik-kiárusítani első héten, vagy esetleg ülni a coin-kon egy-két hónapot. De szerintem inkább az előbbi lesz. Hosszútávra most ott van a ~1500 CAT.
    Viszont kevésbé bízom benne, mint DOGE-ban vagy a CAT-ben. Biztos nem fogom megőrzésre bányászni, mikor már kint van coinwarz-on, és tömegesen megy az autosell. Esetleg szintén beállok a birkanyájba autosell-el.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák