Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    Sziasztok!

    Az ASUS B250 Mining Expert lapok olcsósága okán gondolkoztam el azon, hogy felszámolom a mostani 8 kártyás rigeket, és átépítem őket ilyen alapokra.

    Mi a tapasztalat, RX570-ből megy simán 19 darab rajta? Van valami külön hack, hogy működésre bírhatóak legyenek? Megy simán Win alatt is és SMOS alatt is? Miner is mindegy, vagy van ilyen alaplapi felálláshoz külön ajánlott?

    Más:
    Ettől függetlenül van egy másik nagyon zavaró jelenség: néhanapján 1-1 kártya kifagy a rigekből, és ilyenkor borul az UV/OC beállítás, amit kártyánként paramétereztem. Lehet valahogy pci-e port alapján beállítani ezeket? Vagy valahogy futás közben beazonosítani, hogy a minerben melyik kártya melyik pci-e portban található? Pepecselősebb megoldásnak tűnik, ha olyan biost flashelek mindegyik kártyára, ami alapjáraton hajtja őket a kedvelt beállításokkal, de örülnék, ha nem kéne újraflashelni mindent.

    [ Szerkesztve ]

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák