Új hozzászólás Aktív témák

  • szazbolha

    addikt

    válasz Zoli986 #46563 üzenetére

    A dolog kicsit bonyolultabb. Én nem vagyok hívő. A bányászat szerintem nem teremt értéket, csak a befektetett pénz osztja újra a vesztesek és győztesek között. Én a győztes oldalon szeretnék lenni. Anno ellopták 17 BTC-met egy váltóról, tavaly mikor visszatértem alig 1 hónap múlva a NiceHashról lopták el a BTC-met. (keveset, de nem ez a lényeg). Nincs jó véleményem erről az egész bizniszről.
    ,.
    Úgy bányásztam, hogy azonnal kivettem a pénzt, ha épp nem éri meg leállítom a gépeim, nem gyűjtögetek.
    Nem kenyérre kell a coin, eleinte szórakoztatott és próbáltam használt kártyákból (is) építkezni. Szinte minden bevételt visszaforgattam.

    Az hogy 50%-nál leállítom a gépeket és mondjuk 75% áramköltségnél kezdem eladogatni a hardvert nekem bevált. Ezt előre elhatároztam, nem akartam bukni mint az első kísérletnél.
    Ha nem állok le 50%-nál akkor nem adok el semmit, mert talán másnap változik valami. De 3 hónapja nem változik, beállt egy alacsony jövedelmezőségi szint, amivel nekem nem éri meg a macerát.
    Várom az új NV szériát legalább 30-40%-al alcsonyabb fogyasztással, azonos hasítás mellett.

    Néha bekapcsolom a maradékot.
    De ha 100W-ra nem jön azonnal 200 FT, akkor pár óra múlva le is kapcsolom.
    Biztos lehetne jó poolokat keresni, jó váltokat, egyikről a másikra szálldosni, és okosan kiszedni a pénzt vagy várni hátha emelkedik az árfolyam, de ez nekem sokk.
    Mikor év elején a csúcson volt a cuccom (2KW) akkor is a rendszeres jövedelmem többszörösen meghaladta a nettó coin bevételem.
    Mondjuk ha úgy marad, akkor már 4-5KW-nál tartanék és vásárolnám a kártyákat... de nem így lett. Sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák