Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Zoli986

  tag

  1: Annak ellenére,hogy egy önelégült hímvessző jut eszembe a válaszodat olvasva,próbálok túllépni a dolgon és a hasznos tanácsokat megfogadom akárkitől származik. Ezért fel is tettem a kérdést az aktuális topikban.
  2: Nem akarok 1000W-os tápot használni,inkább 2 táp menjen egy gépben,ugyanis árban is jobb 2db 700w-os mint egy 1000+W-os és eladhatóbb is.
  3: Ezt pontosan így terveztem,nem erre irányult a kérdés.

  "-Van ötlet,hogy mi lehetett a gond?
  -Az, hogy gyenge, majd azután hulladék tápra (amennyiben ilyen v2 gányt vettél) kötöd rá a gépet."

  Úgy látom te csak fikázni tudsz. Amíg arról írtál,hogy mekkora sz@rok ezek a tápok odaírhattál volna egy típust ami szerinted alkalmas ebben a felállásban 2db VGA valamint 2db VGA+lap,processzor, SSD táplálására.
  A sharkoon egyébként egy átmeneti táp,ezt tudtam gyorsan beszerezni és feltételeztem ha a bolti ára 24eFt csak van mögötte valamennyi minőség és alkalmas lesz 2 azaz kettő darab vga táplálására.

  "-Mi okozhatta szerintetek a hibát?
  -A szövegértés és a józan paraszti ész hiánya, rossz táp választása."

  Állításod szerint ha rossz vagyok szövegértésből,az hatással lehet 2db 24tűs csatlakozón párhuzamosított tápegység működésére?

  Feltettem egy kérdést nem tudom sikerült e értelmezned. Ha sikerült és nem tudod a választ akkor légyszíves inkább ne írj semmit,mert az,hogy mindenre csak azt nyomatod,hogy gyenge és hulladék nem viszi előre az ügyet.
  Akármilyen silány minőségű legyen is ez a két táp azt nem hiszem,hogy a kettő ne tudta volna leadni azt a 80W-ot amit felvesz a gép amíg bootol a rendszer.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák