Új hozzászólás Aktív témák

  • Danex

    addikt

    válasz Mexildos #45276 üzenetére

    12 kártyás RIG esetén 2* akkora az esélye, hogy valamelyik kártya nem bírja a tuningot stb emiatt összeomlik a rendszer és ez esetben a másik 5 kártya helyett 11 kártya áll.

    A driverek nem igazán az ennyi kártyás rendszerekre vannak tesztelve, így minél több a kártya annál nagyobb az esély, hogy a driver elszáll és itt szerintem nem linárisan növekszik a driver összeomlás esélye a kártyák számával.

    Bármikor elképzelhető az, hogy beomlik ez az egész. ETH is mikor lenézett 400$ alá ott a pillanatnyi bevétel fele már áramra ment el.

    Ha pedig ilyen 36 kártyát akarsz elhelyezni, oda már 4,5kW-os vonal kell minimum, tehát családiház stb valószínű bővítést, kábelezést stb-t igényel. Ennyi kártyánál már a hűtésre is gondolni kell, ennyi hő már a pincét is kifűti.

    --------------

    Ha már kicsit is borul a kaki nem fogsz tudni megszabadulni a géptől egyhamar, maximum ,ha erősen áron alul adod a kártyádat. Más is ki fogja rakni a gépét, gamernek maximum 1db kell, szárazság idején meg a többi bányász se biztos ,hogy felvásárolja tőled a rendszert.

    Leggyengébb celeron procikat meg senki nem fog venni mert gyakorlatilag semmire se jók, illetve tele lesz a piac. Eladáskor én nagyon nem számolnék az alaplap + procival. A memória meg önmagában jó befektetés lehet ;]

Új hozzászólás Aktív témák