Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • NoX1

  senior tag

  WhatToMine szerint jelenleg 10 KH/s CryptoNightV7-ért ~$19 dollárnyi Monero-t tudsz bányászni 1 nap alatt (ebből nem kell levonni ugyebár az elektromosságot).

  Így a példában lévő fix megrendeléssel kb. $36-nyi Monero-t fogsz kibányászni. Ez valóban megközelíti azt az összeget, amennyiért vetted az egész erőforrást, de;
  - Nem feltétlen rossz az, ha annyit bányászol ki, mint amennyit fizettél az erőforrásért. Így biztosan nem buktál rajta :)
  - Menet közben (a példában 1 nap 21 óra alatt) változhatnak a következők, amik befolyásolhatják a végkimenetelt: 1, tovább esik a nehézség, amivel még több Monero-t fogsz tudni kibányászni ez idő alatt, mint eredetileg számoltad. 2, emelkedik a Monero árfolyama, ami szintén pozitív irányba lendítheti a végeredményt.
  - Ha többet bányásztál ki azért a pénzért, mint amennyiért az erőforrást bérelted, akkor boldogság van.

  Nyilván most a példában lévő megrendelés nem tűnik bomba üzletnek, mert már mindenki ráröppent, de tegnap még az volt. WhatToMine is csak nemrég kezdte el újra listázni a Monero-t, így nehézkes volt vele számolni, sokan igazából vakon állítottuk át a gépeinket, és kb. majd csak néhány nap múlva tudjuk megoldani, hogy az egész hercehurca megérte-e. Valószínűleg meg, és lassan lehet visszaállni a megszokott algókra.

  Ha mindig többet bányásznál ki a bérelt erőforrással, mint amennyiért vetted, akkor mindenki ezt csinálná :)

  Itt is a hullámokat kell tudni jól meglovagolni, spekulálni.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák