Új hozzászólás Aktív témák

  • cuko

    aktív tag

    válasz NoX #41603 üzenetére

    "Ha a pénz tényleg nem számít, akkor miért látom rengeteg kiválasztott alkatrésznél, hogy legolcsóbb, meg olcsó? :U"
    "Természetesen az ár/fogyasztás/hatékonyság kombót nem vizsgálva, hiszen a pénz nem számít."

    Szövegértés:
    "pénz nem számít" és "bestbuy és legjobban megéri"

    = A legjobb ár-érték arányú gép, akkor is, ha kétmillió összerakni egyet - szerintem.
    Ha megvan a legjobb ár-érték arányú konfiguráció, akkor az a legolcsóbb procival ugyanannyit fog hozni, mint a legdrágábbal - következtetésképp ha drága procival veszed, akkor rontasz az ár-érték arányon és nem lesz bestbuy.
    Mivel a ram és a proci nem befolyásolja a teljesítményt (mármint onnantól, hogy belepasszol a lapba és nem 4GB legalább a memória), ezért azokból a olcsó és legolcsóbb éri meg.

    @dvd_R+: ha Win10-et tervezel, akkor mindenképpen 120-as SSD-t vennék legalább, 60-ast be lehet lakni csak a winnel és a felkúszó frissítésekkel (tapasztalatból mondom, azóta kiirtottam a cachet és kikapcsoltam a frissítéseket, eredeti winen, de így is kevés hely van). Ráadásul alig drágább a 60-ashoz képest.
    Tápegységből más, ajánlottat vennék, amihez van rendes teszt / tapasztalat megosztva.
    Alaplapból, mint előttem írták, olyat vennék, amibe 8 kártyát is be tudok tenni, hiszen akkor annyival kevesebb a kártyára / összteljesítményre jutó költsége a teljes gépnek.
    Az az 580-as kérdőjeles, úgy láttam Google alapján. Inkább akkor olyat vennék, ami tuti biztos, hogy jól fog menni, van hozzá sok tapasztalat, bios mod, stb.

Új hozzászólás Aktív témák