Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz TooCool #3974 üzenetére

    Szerintem minél több kártya van egy lapon, annál jobb.
    Kényelmesebb elhelyezés és managelés szempontjából, energiatakarékosabb, stb. A hőtermelésen kívül szinte minden amellett szól, hogy maximalizáljuk az alaplaponkénti kártyák számát (sőt, GPU-k számát, ha lennének hawai chipes X2-k ;]).

    Ha akarod, akkor mindet felemeled riser-el, és amennyire tudod széthúzod őket egymástól és elemeled a deszkától. Aztán következő lépésben odaállíthatsz még egy szobaventilátort is, hogy a kártyák saját szélirányába vigye tovább a levegőt, amit fújnak. Így már szerintem abszolút mindegy nekik, sőt akár jobb is, mint ha egy kártya / lap, viszont nem mozog körülöttük a levegő.

    Na nálam ez most nem így van... Három kártya közvetlenül az alaplapban és egy pedig mellette kábellel. De el van zárva a fűtés és résnyire nyitva van az ablak. Télre szerintem így is elég, illetve alapvetően nem hosszútávra terveztem magát a bányagép üzemeltetés (ez nem egyenlő azzal, hogy azonnal forintosítani is terveztem a coin-okat, ha a a gép leáll). Ha most úgy döntenék beállítok még egy-két VGA-t a maradék slotokra és/vagy még nyárba is belefutna a bányászás (végül is ki tudja biztosra, hogy mikor mi lesz, de ez most csak így elvi példa, nem bizakodás) akkor már csinálnék valamit, hogy még szellősebb legyen, pl. ahogy fent leírtam, mindent felemelném, keretre csavaroznám, ráfújatnék az egészre...

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák