Hirdetés

 • csaba951

  PH! kedvence

  Köszönöm! Akkor meg is van a bűnös! Volt tegnap eset néhány YouTube videom. Nem hiszem, hogy a felhasznált sávszélességgel van baja ilyenkor, hanem a csomagok időzítésével. Ilyenkor nem pont az optimális időpillanatban adja/kapja a gépem a csomagokat.

  (#384) PeachMan
  Lehet, hogy nálad a GPU-k egymással is versenyenyznek. Úgy értem, lehet, hogy néha ugyanazon a csomagon dolgoznak. Lehet, hogy egy stratum proxit installálva a gépedre csökkenne a reject értéked. Akkor a mostani 4 kapcsolatod helyett csak 1 kapcsolat (proxy) lenne a give-me-ltc.com szerver felé. Persze a mostani reject számod (kb. 1%) se túl magas, nem biztos, hogy van értelme ezzel eltöltened a szabadidődet. Nem biztos, hogy megéri a ráfordított időt.

  (#386) NastyHUN
  1) cgminer-rel biztosan meg lehet oldani amit akarsz. Nekem is sikerült kb. így beállítani.

  2) Érdemes keresned egy olyan programot, amivel a vddc-t tudod beállítani alacsonyabb értékre (Sapphire TRIXX, MSI Afterburner). Van ugyan a cgminerben is ilyen, de sajnos nem működik ez a része az én kártyámmal. Nálam csak a TRIXX jó. Alacsonyabb feszültség mellett sokkal kevésbé melegszik a kártya. Meg a GPU memória órajelét is érdemes minél lejjebb venned, akkor sem melegszik annyira. Ezek miatt sokkal nagyobb GPU órajellel lehet működtetni a kártyát. Ez nagyobb számítási teljesítményt jelent.