Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz golya87 #28992 üzenetére

    Ígértem tegnap, hogy beszámolok az új Polaris BIOS editorrol, pontosabban annak is a One click tuning funkciójáról.
    Nos, kezdeném azzal, hog már az elején közölte, hogy a Giga RX 560 nincs a támogatott kjártyák között. Ettől függetlenül szépen dolgozott vele. Ami fura, hogy a max mem frekvenciát nem állította át 2000-ről 2200-re.Tán pont az előbbiek miatt. Első körben ezért restart után 2000 MHz-n próbálkoztam. Ami meglepő volt, hogy jobb eredményt hozott ezen a sebességen, mint a korábbi BIOS moddal 2135-ön. Nálam eddig bírják a stabilan a ramok a húzást.
    Eddig az ajánlott móódszert, a, 1750-től felmásolt időzítéseket használtam. Az új Polaris nem így működik. Már korábbról (tán 1300 MHz környékéről) elkezdte felmásolni az időzítéseket, az utolsó két sávba kerülnek csak más értékek. Minket ugyebár leginkább ezek izgatnak. Jó lenne tudni, hogy egész pontosan mit jelentenek ezek a hexa stringek.

    Szóval nekem első nekifutásra szimpatikus még úgy is, hogy a kártyámat nem támogatja. Így Dual miningban (ETH+Decred) megvan a 12,8 MH/s. Nem tudom, hogy ez single ETH-ban mennyit adna.

    Lenne egy kérdésem is ennek kapcsán. Ha csak ETH szeretnék most bányászni, akkor keressek valami dedikált ETH miner Claymore-t, agy teljesen ugyanazt az erdményt fogja adni a Dual mining Claymore, ha nem töltöm ki a Decred-re vonatkozó részeket a batch fájlban?

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák