Új hozzászólás Aktív témák

  • Xbean

    tag

    Sziasztok!

    Olvasgatok pár napja bányászással kapcsolatban, annyira nem is tűnik bonyolultnak. Ha jól jött le az ideális hardver kiválasztása és a megfelelő körülmények biztosítása a legfontosabb, ha ezek megvannak olyan nagy probléma már nem lehet. Nicehash-en tervezek belekezdeni a bányászásba, de valami nekem nagyon-nagyon gyanús...
    Ez az egész nekem már a túl szép hogy igaz legyen kategória, illetve ha igaz miért nem ezt csinálja mindenki? Elmagyarázom mire gondolok. Eddig amd 480, geforce 1070-1080-1080ti kártyákat néztem mennyit hoznak egy nap alatt. Nekem eddig az amd 480 tűnik a legjobbnak átlag napi 3.5-4 dollárt hoz nicehash szerint, így kb 70 nap alatt visszatérül az ára. Utáni tiszta profit.
    Na most mondjon nekem még valaki olyan bizniszt ahol ilyen gyorsan gyakorlatilag megduplázodik a befektetett tőke. A profitot visszaforgatva új kártyákba pedig igen hamar a magyar átlagjövedelem fölé lehet kerülni ilyen ütemben. Magyarul rövid időn belül valaki igen komoly szinten űzheti ezt és komoly jövedelme származhat belőle. Nagyon hamar kivált egy magyarországi alkalmazotti főállású munkakört.
    Na és ez az ami nekem túl szép, hogy igaz legyen, mert profitot befektetve bővítésre a legpesszimistább becslésem szerint is félévente duplázodik a bevétel. Ez tényleg ekkora üzleti lehetőség vagy vannak olyan buktatói amit még nem látok? :R

    Ha ez így üzletileg működne, akkor először is mindenképpen kiokosítanám magam a témából igen magas szintre, majd belevágnék, ugyanis már régóta álmodozok egy normális passzív jövedelem kialakításáról és ez mindenképpen a befektetési portfólióm részét képezné, ha működik, főleg hogy más hasonlóan jövedelmező biznisszel még nem találkoztam, mint a nicehash.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák