Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz htc07 #22021 üzenetére

    Csak hogy kerek legyen a sztori, már akkor a Bittrex 3 BTC-t kért azért, hogy feltegyen a váltóra, pontosan nem emlékszem, de kb. 600-800 ezer Ft volt akkor 3 BTC. Biztos én vagyok a hülye, hogy nem akartam vagy nem tudtam ekkora összeget arra áldozni, hogy egy olyan projektet ami nem úgy indult ahogy vártam még erre is megfinanszírozzak. Valamint már akkor sem találtam egy megbízható (én hülye magyar embert kerestem volna) programozót, aki ért hozzá és segített volna a fejlesztésben, igen, először csak puszira, de kapott volna érmét rendesen, aminek az értéke szépen felment volna, hogyha a fejemben lévő fejlesztéseket valaki meg tudja csinálni.
    Hát ennyi. És igen, tudom, hogy hogyan kell milliárdossá válni, a 2016. évemet erre tettem fel, remélhetőleg a 2017. évben meg is valósul, hogy először milliomos, majd rövid időn belül milliárdos legyek.
    Persze én hülye még mindig azt hiszem, hogy érdemes megosztani a felgyülemlett tudásomat és másnak is jót csinálni, de egyre jobban megértem azokat akik azt mondják, hogy a magyar emberek csak visszahúzzák a másikat és olvasva a te és néhány hasonló hozzászólást, csak az derül ki, hogy ez így van.

    ( csak hogy értsd, anélkül, hogy BÁRMILYEN konkrétumot tudtál volna arról, mit szeretnék csinálni, te úgy érezted, hogy bele kell kötnöd és viccet kell csinálnod a hozzászólásomból. Hát ezért.)

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák