Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz AAntii #2136 üzenetére

    Arra is emlékszem, hogy márciusban majdnem mindenki azt a tanácsot kapta a btc topikban, hogy már akkor sem érdemes elkezdeni bányászni gpu-val, holott abban is volt még pár hét. Ha meg valaki nagyon hisz a btc-ben és ltc-ben nem azt kell alapul vennie, hogy akkor mennyibe került egy btc és most mennyibe kerül, hanem hogy akkor mennyi ideig tartott kibányászni egy btc-t és most mennyi ideig tart az, míg az ltc vagy wdt átváltása után sikerült szert tenni egy btc-re. A számok már rosszabbak, mint a btc bányászaténál voltak márciusban, de még mindig sokkal jobbak, mint később videokártyás bányászatnál valaha is lesznek.

    Akkor is tudta már mindenki, hogy előbb-utóbb nem csak azok juthatnak asichoz, akik megrendelték egy éve, hanem szimplán az is elég lesz hozzá, hogy az embernek legyen elég pénze, ugyanez a helyzet itt is. Nekem sincsenek illúzióim a dologgal kapcsolatban, de amíg nincs fent a neten olyan scryptes miner, amit ma kifizetek két hét múlva pedig itt van, addig én nem beszélek le senkit a bányászatról. Pláne ezekből az árakból kiindulva.

    Én se vennék egyébként jelenleg 30 db videokártyát azért, hogy bányásszak, de akinek rendelkezésére áll megújuló energia, annak a helyében még mindig megfontolandó lehet a dolog. Pláne ha egy darabig (3-4-5 hónap, tudja a fene) a 10mh/s-es lesz bányászgép lesz a csúcs.

    [ Szerkesztve ]

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák